ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ !! “Να πάτε στον αγύριστο, εσείς, τα κόμματα σας, το πολιτικό σας σκηνικό των τελευταίων 40 ετών και οι υποψήφιοι πολιτικάντηδες”

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑ

Μενίδι Αιτωλίας-Ακαρνανίας, 16 Οκτωβρίου 2021

Εδώ και ενάμισυ χρόνο ως ερευνητικό εργαστήριο προσπάθησα να υπερασπιστώ τη χώρα μου και την Ανθρωπότητα, όπως θα έκανε κάθε επιστήμονας που τον ενημερώνουν για ένα νέο παγκόσμιο πρόβλημα. Κάναμε τα εξής “εγκλήματα” ως εργαστήριο:

1. Ζητήσαμε από το ελληνικό κράτος να του δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ τα πειραματικά δεδομένα εργαστηριακού σκευάσματος έναντι του SARS-CoV-2 και την φόρμουλα του σκευάσματος

2. Ζητήσαμε από το ελληνικό κράτος να του δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ τη συνταγή για μοριακό τέστ 2ης γενιάς με μέθοδο RT-LAMP ώστε η χώρα να καλύψει τις εσωτερικές της ανάγκες και να κάνει εξαγωγές

Αμέσως, έπεσαν τα κοράκια δίπλα, από καθηγητές Πανεπιστημίων, από Πρυτάνεις, από Υπουργούς για να μας λιώσουν και να κλέψουν τον κόπο μας.

Επειδή είδα το ψέμα και την κοροϊδία από την ίδια μου την Πατρίδα και την προσπάθεια να με “θάψουν” επαγγελματικά και προσωπικά, αποφάσισα να βγω να μιλήσω και να λέω την ΑΛΗΘΕΙΑ στον κόσμο.

Εδώ και ενάμισυ χρόνο, έχουμε δεχτεί ως εργαστήριο λάσπη ύβρεων από δημοσιογράφους Αθηνών και Περιφέρειας, από διάφορες ομάδες, από κόμματα, από την Εκκλησία της Ελλάδος, χυδαιολογίες επί προσωπικού, προσπάθεια αποδόμησης χαρακτήρων, απόπειρες δολοφονίας, απειλές κατά της ζωής μας, ευφυολογήματα περί του χαρακτήρα μας, απειλητικά μηνύματα.

Σε κάθε επιχείρημα μου, το μόνο που είχατε να αντιπαραθέσετε ήταν ύβρεις και μόνο ύβρεις!

Και όμως δε σας κάνουμε το χατήρι, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Διότι είμαστε ενεργοί πολίτες! Όπως οφείλει να είναι ο καθένας από εμάς.

Και καταλήγω με το εξής:

Να πάτε στον αγύριστο, εσείς, τα κόμματα σας, το πολιτικό σας σκηνικό των τελευταίων 40 ετών και οι υποψήφιοι πολιτικάντηδες που μυρίζονται καμμένη σάρκα και ορμούν σαν τα όρνια να φάνε τον κοσμάκη.

Όσο λυσσάτε να με βάλετε με το ζόρι μέσα στον κομματικό/πολιτικό/κυβερνητικό βόθρο, τόσο θα βγαίνω καθαρός σαν να βγήκα από τα πιο καθάρια νερά του ευλογημένου αλλά πολλά πονεμένου αυτού τόπου.

Μετά τιμής και σεβασμού, σε όλους τους επιστήμονες του κόσμου που βρέθηκαν στην ίδια θέση με εμένα, και παρόλα αυτά εξακολουθούν να παλεύουν, να διαδίδουν την αλήθεια και να αντιμετωπίζουν με θάρρος και τόλμη τους απανταχού ξερόλες και τα παγκόσμια πολιτικοδίαιτα τεμπελόσκυλα εντός και εκτός Βουλής, εντός και εκτός Μ.Κ.Ο.,

Ποντίκας Δημήτρης

*Από Νίκο Αντωνιάδη:

Μπράβο, Δημήτρη !

Γι αυτό είμαστε μαζί στον αγώνα με το θηρίο !

Dimitrios Pontikas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑ

Μενίδι Αιτωλίας-Ακαρνανίας, 16 Οκτωβρίου 2021

Εδώ και ενάμισυ χρόνο ως ερευνητικό εργαστήριο προσπάθησα να υπερασπιστώ τη χώρα μου και την Ανθρωπότητα, όπως θα έκανε κάθε επιστήμονας που τον ενημερώνουν για ένα νέο παγκόσμιο πρόβλημα. Κάναμε τα εξής “εγκλήματα” ως εργαστήριο:… Δείτε περισσότερα

— με την Evangelou Marianna και 12 ακόμη.

nikosantoniadis.tv

loading...