Βόμβα από την ΕΕ, 4 ευρωβουλευτές λένε την αλήθεια!

 Πολιτικοί και αλήθεια είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας. Θέλει κότσια να πεις την αλήθεια μέσα από το στόμα του λύκου (λέγε με ΕΕ). Κι όμως. 4 Ευρωβουλευτές το κάνανε. Δώσανε κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα “Προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων από την εφαρμογή του πιστοποιητικού εμβολιασμού”.

Από αριστερά προς τα δεξιά. Κροατία (Ιβάν Σίνιτς), Ιταλία (Φραντσέσκα Ντονάτο), Γερμανία (Κριστίν Άντερσον) και Ρουμανία (Κριστιάν Τερχές). Όλα ξεκίνησαν από την επιβολή του εμβολιασμού στο κοινοβούλιο. Πρώτη μίλησε η Γερμανίδα εκπρόσωπος. Είπε πως το δικαίωμα για Ελευθερία είναι αναφαίρετο και δεν θα έπρεπε να είναι υπό διαπραγμάτευση με τις κυβερνήσεις να το έχουν ως αντάλλαγμα για να ικανοποιηθούν οι πολιτικές τους βλέψεις.

Η Ιταλίδα εστίασε στις διακρίσεις που γίνονται μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων βασισμένες σε μη Ιατρικά στοιχεία. Και εξέφρασε την απορία: πώς γίνεται άνθρωποι να εκβιάζονται να χάσουν τις δουλειές τους, τα θεμελιώδη δικαιώματα κίνησης μεταξύ των κρατών μελών και συγκατάθεσης για Ιατρική πράξη πάνω τους.

Ο Κροάτης εκπρόσωπος ήταν σύντομος αλλά περιεκτικός. Αναφέροντας διεθνείς συνθήκες όπως του Οβιέδο και της Νυρεμβέργης, απόρησε πως είναι δυνατόν να αρνείται κάποιος εργασία η πρόσβαση σε υπηρεσίες λόγω μη συναίνεσης σε Ιατρική πράξη. Είναι λυπηρό πρόσθεσε να βλέπουμε σήμερα στην Ευρώπη να καταστρατηγούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα με αυτόν το τρόπο αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε για αυτά..

Ο Ρουμάνος ανάπτυξε την αδικία από μια ενδιαφέρουσα οπτική γωνία. Δείτε γύρω σας τι γίνεται στην Ευρώπη. Όλες η χώρες, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρουμανία, αγωνίζονται για την Ελευθερία. Όχι για υψηλότερες συντάξεις ή μισθούς αλλά για το θεμελιώδες δικαίωμα να είσαι Ελεύθερος. Και πιάνει και την καυτή πατάτα της φυσικής ανοσίας. Που ακούστηκε υγιείς άνθρωποι που έχουν περάσει τον ιό και έχουν αντισώματα να μην μπορούν να ταξιδέψουν, να δουλέψουν και να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το σώμα τους..

loading...