«Γίναμε πειραματόζωα» – Βίντεο από το Ισραήλ με τις φριχτές εμπειρίες 39 ανθρώπων που έκαναν το mRNA εμβόλιο

 «Γίναμε πειραματόζωα…»

Αυτό παραδέχεται μπροστά στην κάμερα  μια Ισραηλινή που μαζί με άλλους 38 πολίτες της χώρας θέλησαν να μοιραστούν την τραυματική εμπειρία τους από τον εμβολιασμό τους με το mRNA σκεύασμα της Pfizer

Kαρδιακά προβλήματα, αιμορραγίες και αποβολές, έξαρση ασθενειών, θρόμβους αίματος, λοίμωξη και φλεγμονή, δερματικά προβλήματα και νευρολογικά προβλήματα είναι μερικά μόνο από τα όσα αναφέρουν οι παθόντες.

Εκτός από συγκεκριμένα, σοβαρά προβλήματα που μπορούν εύκολα να ταξινομηθούν, οι πάσχοντες έχουν μείνει με κάποιο επίπεδο πόνου, ακινησίας και δυσλειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των ψυχολογικών επιπτώσεων αυτού. Πολλοί ήταν παλαιότερα υγιείς και ακόμη αθλητικοί ανεξαρτήτως ηλικίας. Όσοι είχαν προϋπάρχουντα νοσήματα που είχαν σταθεροποιηθεί ή τελειώσει επέστρεψαν πολύ χειρότερα.

Ορισμένα στερούνται σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που χρειάζεται το σώμα τους. Είναι σαφές ότι η ζωή τους έχει ανατραπεί εντελώς.

Είναι επίσης σαφές από τις μαρτυρίες τους, διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές, ότι πολλά μέλη του ιατρικού επαγγέλματος προωθούν το εμβόλιο και απλά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες για τους ασθενείς τους όταν παρουσιάσουν ένα σύνολο προβλημάτων. Σχεδόν κανένας δεν τα συνδέει με το εμβόλιο ή δεν θέλει.

loading...