28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ «ΝΑΙ» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.





Γράφει η Μαίρη Καρά  * —

 Σαν σήμερα το 1940 ο Ελληνικός λαός δια στόματος του Πρωθυπουργού του ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ βροντοφώναξε το Ιστορικό ΟΧΙ στις απαιτήσεις του Ιταλού Πρωθυπουργού Μπενίτο Μουσουλίνι. Η άρνηση του Ελληνικού λαού να επιτρέψει την είσοδο του Ιταλικού Στρατού στα Ελληνικά εδάφη, είχε ως αποτέλεσμα να γράψει το ένδοξο ΕΠΟΣ ΤΟΥ.

   Σήμερα εν έτει 2021 καλούμαστε να τιμήσουμε πάλι (όπως κάναμε πάντα) την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ της 28ης Οκτωβρίου 1940. Πώς θα την τιμήσουμε όμως όπως της αξίζει, όταν βρισκόμαστε πάλι υπό την Γερμανική Κατοχή; Κι όταν οι  εκλεγμένοι πολιτικοί Αντιπρόσωποι του λαού στην Βουλή, έχουν παραδώσει χωρίς πόλεμο  την Εθνική μας Κυριαρχία στους Επικυρίαρχους, γράφοντας ένα ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΝΑΙ;

   Αυτά τα υποταγμένα και παραδομένα στις απαιτήσεις των παρανοϊκών καμπαλιστών πολιτικά μιάσματα, δεν επιτρέπουν στον Ελληνικό λαό να τιμήσει τους ηρωικούς πολεμιστές προγόνους του στα βουνά της Αλβανίας. Του στερούν την χαρά να νοιώσουν υπερήφανοι για το ηρωικό Έπος και χωρίς ίχνος Εθνικής Συνείδησης βάζουν χρονικούς περιορισμούς στην Παρέλαση των Ελλήνων μαθητών και του Ελληνικού Στρατού.  

  Και όπως συνηθίζουν τα πουλημένα στο καθεστώς Κανάλια των προσκείμενων στις δοσίλογες Κυβερνήσεις, θα γεμίσουν “ισοπεδωτές”, που θα προσπαθήσουν να μας πείσουν, πως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο το 1940 και γι’ αυτό δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε Παρελάσεις και Εθνικές Εορτές.   

  Εμείς όμως είμαστε σίγουροι πως αυτή είναι η τελευταία Μαύρη Επέτειος του Επους του 40… γιατί το ηφαίστειο της Αντί-δρασης έχει αρχίσει ήδη να δείχνει τις απειλητικές του διαθέσεις. Εμείς ο αδούλωτος Ελληνικός λαός θα βροντοφωνάξουμε ξανά ένα νέο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ στους απογόνους εκείνων που νικήθηκαν από το ηρωικό Ελληνικό Έθνος το 40, που έγραψε την ενδοξότερη Ιστορική σελίδα του.

    Γιατί η σελίδα αυτή δεν έκλεισε ακόμα… θα παραμένει ενεργή όσο στον πλανήτη αναπνέει έστω κι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ…

loading...