Ένοπλοι αναρχικοί θα βάζουν τάξη στις γειτονιές – Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το 2016 ξανά στην επικαιρότητα

 Εκ μέρους των διεθνιστών που, κατά πολλούς, τους… πληρώνουν!

Πρόκειται για τη βαρύτερη δίωξη εις βάρος μελών της αναρχικής ομάδας από την έναρξη της δράσης της, το 2015. Η υπόθεση αφορά τη δολοφονία του 36χρονου Αιγύπτιου διακινητή ναρκωτικών Mohamed Ahmed ή Χαμπίμπι το πρωί της 7ης Ιουνίου 2016, στα Εξάρχεια.

Οι αναρχικές ομάδες παριστάνουν τους προστάτες της κοινωνίας, έτσι ώστε να μαγνητίσουν την συμπάθεια του κόσμου και αργότερα να είναι εκείνοι, οι οποίοι ΕΝΟΠΛΟΙ, θα συμβάλλουν στην επιβολή της τάξης, εις βάρος των ανυπάκουων, εκ μέρους της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων.

Οι δύο αναρχικοί χαρακτηρίζουν τη δίωξή τους «σκευωρία» και το κατηγορητήριο «κατασκευασμένο» με στόχο τον περιορισμό της δράσης τους.

Το ζουμί όμως είναι αλλού! Τις ημέρες μετά την αιματηρή σύγκρουση του Αιγύπτιου με τον Καλαϊτζίδη, τον Ματαράγκα και άλλα μέλη της κατάληψης Βοξ και της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» πραγματοποιήθηκε στην πλατεία και στα στενά των Εξαρχείων διαδήλωση περίπου 200 ατόμων κατά των εμπόρων ναρκωτικών. Ορισμένοι από τους διαδηλωτές ήταν ένοπλοι και μάλιστα σε βίντεο που ανήρτησαν στο Διαδίκτυο είχαν φροντίσει να επιδείξουν τον οπλισμό τους.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρχει κράτος!!!

loading...