Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ COVID ΤΟ 2021, ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Η VIGIACCESS ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ COVID ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ


Του Jack Bingham 

(LifeSiteNews) - Η δημόσια προσβάσιμη βάση δεδομένων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που καταγράφει τις αναφερθείσες πιθανές

παρενέργειες των φαρμάκων δείχνει πάνω από 2 εκατομμύρια περιπτώσεις πιθανών τραυματισμών από το εμβόλιο COVID μόνο το 2021, με το 69% των περιπτώσεων να εμφανίζονται σε γυναίκες ασθενείς.

Η VigiAccess ιδρύθηκε το 2015 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για να επιτρέψει την πρόσβαση του κοινού στη VigiBase, τη βάση δεδομένων του ΠΟΥ.

Σύμφωνα με το VigiAccess , μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί 2.199.476 ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 το 2021, με 866.558 (39 τοις εκατό) των τραυματισμών να αναφέρονται σε άτομα ηλικίας 18-44 ετών και 1.517.989 (69 τοις εκατό) όλων των τραυματισμών να συμβαίνουν σε γυναίκες.

Η καρτέλα Ανεπιθύμητες Αντιδράσεις Φαρμάκων (ADRS) της βάσης δεδομένων επιτρέπει στο κοινό να δει τη φύση των τραυματισμών που έχουν αναφερθεί, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών του αίματος και του λεμφικού συστήματος, των καρδιακών διαταραχών, των μυοσκελετικών διαταραχών και των διαταραχών του συνδετικού ιστού, των διαταραχών του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, των διαταραχών του αναπνευστικού συστήματος, του θώρακα και του μεσοθωρακίου και πολλών άλλων.

Εξετάζοντας συγκεκριμένα ορισμένες από τις διαταραχές και τις παθήσεις που παρατίθενται στις γενικές επικεφαλίδες, ο συγκλονιστικός αριθμός των τραυματισμών περιλαμβάνει περιστατικά κολπικής αιμορραγίας, μυοκαρδίτιδας, νεοπλασιών (όγκων) του εγκεφάλου, αυτόματης αποβολής, εμβρυϊκού θανάτου, θνησιγένειας, πνευμονικής εμβολής, νεφρικής ανεπάρκειας, περιορισμού της εμβρυϊκής ανάπτυξης, θρόμβωσης των εν τω βάθει φλεβών, καθώς και εμφάνιση COVID-19, γρίπης, πνευμονίας και πάνω από 100 άλλων παθήσεων.

Προς το παρόν δεν υπάρχει λειτουργία που να επιτρέπει στο κοινό να προσδιορίσει ποια εμβόλια COVID-19 συσχετίζονται με ποιους τραυματισμούς, αλλά αντίθετα όλα τα εμβόλια COVID και όλοι οι τραυματισμοί ομαδοποιούνται στο ίδιο αρχείο.

Η σοκαριστική αποκάλυψη ότι 1.517.989 (69%) των περιπτώσεων αναφέρθηκαν στον γυναικείο πληθυσμό θα μπορούσε να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς διαφόρων γιατρών, επιστημόνων και εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τις επιπτώσεις που έχουν τα εμβόλια στις γυναίκες, ιδίως στα αναπαραγωγικά τους όργανα και τη γονιμότητά τους.

Τον Μάρτιο, ο γιατρός Ryan Cole από το Αϊντάχο, πιστοποιημένος παθολόγος και ιδιοκτήτης και διαχειριστής ενός διαγνωστικού εργαστηρίου, δήλωσε στο κοινό με την υποστήριξη της πολιτειακής κυβέρνησης ότι βλέπει "20πλάσια αύξηση" των καρκίνων του ενδομητρίου μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

Ο Cole ανέφερε επίσης μια σημαντική αύξηση του ποσοστού των μελανωμάτων σε ασθενείς μετά την εξάπλωση του εμβολίου, ιδιαίτερα των "παχιών" μελανωμάτων σε "νεότερους" ασθενείς. Σύμφωνα με τον Cole, είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να εντοπίζονται τέτοια προοδευτικά μελανώματα στις νεότερες ηλικίες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :