Κάτι τρομερό αρχίζει να συμβαίνει στον Ήλιο.Ετοιμαστείτε για την 1η Νοεμβρίου.

Ξαφνικά, το βορειοανατολικό τμήμα του ήλιου αρχίζει να κινείται. Το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής της NASA κατέγραψε αυτή τη φρενήρη 5ωρη ακολουθία τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Οκτωβρίου:

Τουλάχιστον μισή ντουζίνα εκρήξεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της μικρής ταινίας. Το σημείο των εκρήξεων είναι κρυμμένο πίσω από την άκρη του ήλιου. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρα ένα ασταθές σημείο. Η περιστροφή του Ήλιου θα επιτρέψει να γίνει ορατή μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες, δημιουργώντας μια γεω-οικονομική πηγή ηλιακής δραστηριότητας.

Σχόλιο του The Big The One Editor: Το τι συμβαίνει τώρα στον Ήλιο, ο οποίος έχει ήδη έναν ανώμαλο κύκλο δραστηριότητας, δεν θα κάνουμε εικασίες, καθώς δεν το γνωρίζουμε. Αλλά οι εικόνες από τη NASA φαίνονται πραγματικά τρομακτικές:

Ο ήλιος κάνει μια πλήρη περιστροφή σε περίπου 25 ημέρες, επομένως θα χρειαστεί περίπου μια εβδομάδα για ένα τέταρτο της περιστροφής. Εάν αυτό το σημείο διατηρεί την τρέχουσα δραστηριότητά του, τότε δεν ξέρουμε καν τι γεωμαγνητική δραστηριότητα να περιμένουμε όταν αυτό το όπλο αρχίσει να πυροβολεί στη Γη με το ρυθμό βολής ενός αντιαεροπορικού όπλου.

Εκτός από όλες αυτές τις χαρές, που θα ξεκινήσουν κάπου την 1η Νοεμβρίου, οι εκρήξεις ακτίνων γάμμα επανήλθαν στο διάστημα κοντά στη Γη, τις τελευταίες τρεις ημέρες υπήρχαν ήδη τρεις από αυτές:

Εκτός από το γεγονός ότι η ηλιακή δραστηριότητα γίνεται όλο και πιο δυσάρεστη για τα άτομα με ευαισθησία σε μια απότομη αλλαγή στο ηλεκτρομαγνητικό υπόβαθρο, εκτός από πιθανά προβλήματα με την επικοινωνία και τις ηλεκτρικές συσκευές, ας μην ξεχνάμε ότι οι ηλιακές εκλάμψεις, καθώς και το γάμμα -Οι εκρήξεις ακτίνων, σχετίζονται άμεσα με τη σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα. …

Επομένως, πρέπει να σκεφτούμε ότι σύντομα θα ακούσουμε για νέα ηφαίστεια, νέους ισχυρούς σεισμούς και, πιθανότατα, για την επόμενη κρίσιμη κατάσταση γύρω από το Cumbre Vieja, η οποία, όπως είναι ήδη πολύ σαφές σήμερα, δεν προκαλείται από διεργασίες στη λιθόσφαιρα. αλλά με διαδικασίες στον μανδύα.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι οι συνωμοσιολόγοι είχαν πολλές προβλέψεις το φθινόπωρο για τα τέλη Οκτωβρίου – αρχές Δεκεμβρίου 2021. Στις 21 Οκτωβρίου, ο κόσμος δεν κατέρρευσε, ωστόσο, υπάρχουν πολλά ενεργά σημεία: Halloween, δηλαδή 31 Οκτωβρίου, ακολουθίες 11.11.21, 12.12.21, 21.12.21, 4 Νοεμβρίου κ.ο.κ. Μια ξαφνική αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας μπορεί να προκαλέσει αύξηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας ορισμένων από τους παγκοσμιοποιητές ή τους μεγάλους ανώτατους ηγέτες που, μετά την άφιξή τους, ξαφνικά πατούν το λάθος κουμπί. Επομένως, δεν αποκλείουμε επίσης ένα ανθρωπογενές αστέρι αυτές τις μέρες, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

corfiatiko

loading...