Τ-Ε-Λ-Ο-Σ!!! Ειπώθηκε στα σοβαρά: «ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ το εμβόλιο, όσοι δεν το κάνουν δεν ακούν τον Θεό», vid

 Ποιά επιστήμη;;; Μεταφυσική αλά Μεσαίωνας!!!

Η διεθνίστρια νέα κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Κάθι Χόκουλ, μίλησε για το εμβόλιο με λόγια, που θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί υπερβαίνουν τα εσκαμμένα της επιστήμης και παραπέμπουν στην μεταφυσική!

Ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αυτά που υπομείναμε στη διάρκεια αυτής της πανδημίας μάς έκαναν πιο δυνατούς. Το πιστεύω αυτό. Ειδικά όταν μιλάω σε νέους ανθρώπους που δεν ήταν σε θέση να βιώσουν τις τελετές αποφοίτησής τους απ’ το λύκειο ή μια φυσιολογική ζωή τους τελευταίους 18 μήνες, τους λέω: Ό,τι έρχεται στο δρόμο σου στη ζωή σε κάνει πιο δυνατό, πιο ανθεκτικό.

Ο Θεός (σ.σ. ποιόν ακριβώς θεό εννοεί;;;) σάς επιτρέπει να επιβιώσετε απ’ αυτήν την πανδημία επειδή θέλει να κάνετε σπουδαία πράγματα κάποια μέρα.

Σας επιτρέπει να βγείτε ζωντανοί μέσ’ απ’ αυτό όταν τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι δεν τα κατάφεραν.

Αλλά πώς διατηρούμε περισσότερους ανθρώπους ζωντανούς;

Δεν τελειώσαμε μ’ αυτήν την πανδημία. Προσευχήθηκα πολύ στον Θεό στη διάρκεια αυτής της περιόδου, και ξέρετε κάτι; Ο Θεός όντως απάντησε στις προσευχές μας. Έκανε τους πιο έξυπνους άντρες και γυναίκες, τους επιστήμονες, τους γιατρούς, τους ερευνητές, τους έκανε να εφεύρουν ένα εμβόλιο (σ.σ.!!!!!!!!!!)

Αυτό είναι θεόσταλτο σ’ εμάς!!!!

Και πρέπει να πούμε ”Σ’ ευχαριστούμε, Θεέ. Σ’ ευχαριστούμε!!”

Και φοράω το κολιέ του εμβολιασμένου συνέχεια ώστε να λέω ”Είμαι εμβολιασμένη.”

Όλοι σας. Ναι ξέρω ότι είστε εμβολιασμένοι. Εσείς είστε οι έξυπνοι. Αλλά ξέρετε υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν ακούν τον Θεό και τι θέλει ο Θεός.

Χρειάζομαι να γίνετε οι απόστολοί μου (για το εμβόλιο). Χρειάζομαι να βγείτε και να μιλήσετε γι’ αυτό και να πείτε ”Το χρωστάμε ο ένας στον άλλο. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο».

loading...