Τεράστιοι γενετικοί αδένες!!!! Μπράβο ρε παλικαρε!!!! – Θεσσαλονίκη: Τον είπαν «ΑΡΝΗΤΗ» και τους «ξετίναξε»! Ανεμβολίαστος πατέρας με ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, vid

 

Αν το έκαναν όλοι αυτό δεν θα καταντουσαμε έτσι.Μπραβο πρώτον γιατί είσαι πατέρας και δεύτερον γιατί είσαι άνθρωπος και έχεις ανθρώπινα δικαιώματα όπως όλοι μας.

Δεν ήθελε να βάλει μάσκα το παιδί του! Με ψυχραιμία αποστόμωσε τα ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί… Ζούμε εποχές σκληρών καθεστώτων…

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε επεισόδιο που προκλήθηκε ύστερα από άρνηση πατέρα να επιδείξει το self test του παιδιού του στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας φέρεται να ήθελε το παιδί του να εισέλθει στο σχολείο χωρίς να προσκομίσει την βεβαίωση του αρνητικού τεστ του παιδιού του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και κατ’ επέκταση να κληθεί η ΕΛΑΣ.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ο πατέρας είπε πως δεν είναι αρνητής, όπως τον αποκάλεσαν οι δημοσιογράφοι, πιστεύει στην ύπαρξη του κορωνοϊού, αλλά είναι κατά της μάσκας και των self tests (έχουμε κάνει ανάκληση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων, δήλωσε), ενώ τόνισε ότι έχει κάνει τα άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνει αυτό για τον κορωνοϊό, καθώς είναι «αμφιβόλου προελεύσεως και κανείς δεν παίρνει ευθύνες για αυτό».

Οι απαντήσεις του πατέρα ήταν αποστομωτικές και ψύχραιμες, ωστόσο οι δημοσιογράφοι εξακολουθούσαν να του «επιτίθενται».

Ανέφερε ακόμη ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο χωρίς το πιστοποιητικό, υποστηρίζοντας ότι σήμερα μετά το επεισόδιο το παιδί έκανε μάθημα κανονικότατα, ενώ αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην διευθύντρια λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε, επειδή «με εμπόδισε να μπω στο σχολείο των Ελλήνων. Οι Έλληνες την πληρώνουν (με τους φόρους τους)».

«Πρέπει να ακολουθούμε τις παγκόσμιες οδηγίες», του είπαν τα ΜΜΕ!

Δείτε τι είπε αναλυτικά:

loading...