Sucharit Bhakdi: Οσοι επιμένουν να εμβολιάσουν τα παιδιά, με αυτό το εμβόλιο, πρέπει να παραπεμφθούν σε παγκόσμιο δικαστήριο.

 Αποκαλυπτικός ο Sucharit Bhakdi: «Τα εμβόλια αναπτύχθηκαν πολύ γρήγορα – Κρύβουν απειλές»

Ο Sucharit Bhakdi, Aυστριακός, γεννημένος στις ΗΠΑ αλλά με καταγωγή από την Ταϊλάνδη, είναι ειδικός στη Μικροβιολογία, την Ιολογία και την Επιδημιολογία των Λοιμώξεων, χιλιοβραβευμένος με πολυτελή εμπειρία!

Έτσι τον αποκαλούσε και η καθεστηκυία τάξη πραγμάτων της πολιτικής και της «επιστήμης», πριν διαχωρίσει την θέση του αναφορικά με τον κορωνοϊό και τα εμβόλια. Τώρα τον αποκαλούν συνωμοσιολόγο.

«Στον σημερινό κόσμο που είναι ανελεύθερος, όπως και η Ελλάδα, κάθε άτομο που δεν έχε την ίδια άποψη με την κυβέρνηση, είναι συνωμοσιολόγος. Δεν είναι επιστημονικό το θέμα, είναι θέμα πολιτικής», δήλωσε μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης.

«Ο Ιωάννης Ιωαννίδης, Έλληνας επιστήμονας, απέδειξε πως το ποσοστό θνησιμότητας του COVID σε ηλικίες κάτω των 70 ετών είναι ουσιαστικά μικρότερος από τον ιό της γρίπης.

Το εμβόλιο χρειάζεται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις βαριά ασθένειας και θανάτου.

Ο COVID είναι επικίνδυνος για ανθρώπους άνω των 70 και 80, άπαξ και έχουν προϋπάρχουσες ασθένειες! Όμως δεν αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο από άλλες λοιμώξεις!

Για τον κορωνοϊό, υπάρχουν πολλά καλά φάρμακα, τα οποία αν εφαρμοστούν θα ρίξουν ραγδαία το ποσοστό θνησιμότητας στα επίπεδα της γρίπης», υπογράμμισε.

Για την MRNA τεχνολογία είπε ότι «είπαν ψέματα! Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σωστά σε ανθρώπους και σε ζώα. Οι Έλληνες δεν πρέπει να τους πιστέψουν.

Πριν δοθεί στην κυκλοφορία ένα εμβόλιο πρέπει να αποδειχθεί πως είναι καλό. Ειδάλλως δεν πρέπει να κυκλοφορήσει. Δεν αποδείχθηκε μέχρι στιγμής πως το εμβόλιο βοηθάει. Αντιθέτως έχει σκοτώσει γηραιότερους ανθρώπους με υπάρχουσες ασθένειες. Οι πολιτικοί πρέπει να παραμεριστούν, οι οποίοι κερδίζουν χρήματα από αυτό».

«Ο κόσμος δεν ξέρει πως λειτουργεί το εμβόλιο. Αν ήξερε θα έβλεπε πως ο τρόπος χρήσης αυτού του εμβολίου είναι ουσιαστικά μία ρήξη με τον Θεό, είναι ένα «σατανικό» εμβόλιο: Ένα ξένο γονίδιο, το γονίδιο του ιού, εισάγεται και διαδίδεται σε όλο το σώμα μας», συμπληρώνει.

Ο έγκριτος ιολόγος δίνει, μιλώντας στη zougla.gr, όλες τις λεπτομέρειες, τις παραμέτρους των επιστημονικών δεδομένων που καθορίζουν την πεποίθηση πως αυτά τα εμβόλια που παρασκευάστηκαν τόσο γρήγορα από τις φαρμακευτικές εταιρείες και προσφέρθηκαν στον παγκόσμιο πληθυσμό κρύβουν σοβαρά προβλήματα και εμπεριέχουν σημαντικές απειλές για την υγεία των πολιτών, όλων των ηλικιών.

Ο Sucharit Bhakdi μίλησε και για τους επιστήμονες που διαδραματίζουν κυρίαρχους ρόλους διεθνώς σε όλο αυτό που προωθείται και για κυβερνήσεις και τις αποφάσεις τους, τις καμπάνιες που πυροδότησαν και τα μέτρα που έλαβαν, υπογραμμίζοντας πως όσοι επιμένουν να εμβολιάσουν τα παιδιά, με αυτό το εμβόλιο, πρέπει να παραπεμφθούν σε παγκόσμιο δικαστήριο.

loading...