ΜΑΥΡΑ σωματίδια στο εμβόλιο της Moderna!!! Γυναίκα πεθαίνει από ΣΠΑΝΙΑ ασθένεια 3 μήνες μετά το Pfizer!
Τρομαγμένη η κοινή γνώμη!!!
Μαύρα σωματίδια εντόπισε ένας φαρμακοποιός σε ένα φιαλίδιο του εμβολίου της Moderna στην περιφέρεια Καναγκάουα της Ιαπωνίας.


Η χώρα ανέστειλε έπειτα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, την χρησιμοποίηση μιας παρτίδας του εμβολίου ενώ ήδη είχαν εμβολιαστεί με αυτή σχεδόν 3.790 άνθρωποι.

Η είδηση, έρχεται λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου η Ιαπωνία ανέστειλε την χρήση περίπου 1,63 εκατομμυρίων δόσεων Moderna λόγω μόλυνσης, ενώ τουλάχιστον δύο πέθαναν μετά την χρήση.

Ο φαρμακοποιός βρήκε τα μαύρα σωματίδια κατά τον έλεγχο για ξένες ουσίες πριν από τη χρήση του εμβολίου. Ο εγχώριος διανομέας του εμβολίου συνέλεξε το φιαλίδιο για το οποίο εκφράζονται φόβοι ότι είναι μολυσμένο.
ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ PFIZER

Την ίδια ώρα -και ενώ επιστήμονες προειδοποιούν πως έχουν αυξηθεί γενικά οι θάνατοι την περίοδο των εμβολιασμών - η Cheryl Cohen, μια υγιής 64χρονη γυναίκα από την Φλόριντα των ΗΠΑ, πέθανε τρεις μήνες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου COVID της Pfizer.

Σύμφωνα με την κόρη της Chery, Gianni Cohen, η μητέρα της ξαφνικά ανέπτυξε την νόσο Creutzfeldt-Jakob (CJD)-μια σπάνια, εκφυλιστική και θανατηφόρα διαταραχή του εγκεφάλου-αμέσως μετά τον εμβολιασμό της.

Μιλώντας στο The Defender , η Gianni είπε ότι η μητέρα της έλαβε την πρώτη δόση Pfizer στις 5 Απριλίου και την δεύτερη της στις 25 Απριλίου.

Στις 6 Μαΐου, η Cheryl βίωσε το πρώτο της επεισόδιο, δείχνοντας ότι «κάτι δεν πήγαινε καλά νευρολογικά», εξήγησε η Gianni: «Είχε υπερβολική θολούρα και σύγχυση στον εγκέφαλο. Δεν μπορούσε να θυμηθεί προς τα πού πήγαινε και φοβήθηκε πραγματικά».

Στις 31 Μαΐου, η Cheryl τηλεφώνησε στην Άμεση Ανάγκη επειδή αντιμετώπιζε έντονο πονοκέφαλο. Μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Nordstrom στο Homestead της Φλόριντα, όπου νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες.
Στις 19 Ιουνίου, η Cheryl αντιμετώπισε έναν ακόμα σοβαρό πονοκέφαλο, ο οποίος έγινε τόσο άσχημος που ένιωσε ότι το κεφάλι της επρόκειτο να εκραγεί. Ως εκ τούτου πήγε στα επείγοντα.

«Λίγες μέρες αργότερα, την επισκέφτηκα στο νοσοκομείο και δεν πίστευα στα μάτια μου», είπε η Gianni. «Δεν μπορούσε να περπατήσει, μιλούσε σπαστά, δεν είχε πολλη΄πεαφή με το περιβάλλον, έκανε ανεξέλεγκτες κινήσεις, έτρεμε και δεν μπορούσε να μείνει ακίνητη.»

«Στην αρχή οι γιατροί δεν βρήκαν τίποτα ιατρικά λάθος με τη Cheryl εκτός από έναν ελαφρώς αυξημένο αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων», είπε η Gianni. Στην συνέχεια, η μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου έδειξε ενδείξεις ασθένειας πριόν , ωθώντας τους γιατρούς να κάνουν αμέσως οσφυϊκή παρακέντηση – η οποία απέκλεισε οξεία λοίμωξη, φυματίωση, σύφιλη, σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες ασθένειες.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), οι ασθένειες πριόν είναι μια οικογένεια σπάνιων προοδευτικών νευροεκφυλιστικών διαταραχών που επηρεάζουν ανθρώπους και ζώα. Οι ασθένειες Prion είναι συνήθως ταχέως προοδευτικές και πάντα θανατηφόρες.

Στις 12 Ιουλίου, μια δεύτερη οσφυϊκή παρακέντηση έδειξε την γυναίκα θετική για CJD – μια ασθένεια πριόν: «Ήταν κυριολεκτικά σαν να βλέπω κάτι να τρώει τον εγκέφαλό της ζωντανό», είπε η Gianni.

Στις 19 Ιουλίου, η Cheryl πήρε εξιτήριο και πέθανε στις 22 Ιουλίου.


Με πληροφορίες από BBC και Defender

Δεν υπάρχουν σχόλια :