ΠΑΡΙΣΙ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…KΑΤΑΛΗΨΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ, ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΙΝΟΣΕΤ!


 ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Σ΄ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!


18 ΒΙΝΤΕΟ

Παρίσι η Πορεία Νίκης συνεχίζεται…Δυσανάλογη βία από τον Γάλλο Πινοσέτ κατά διαδηλωτών!Διαδηλώσεις ενάντια στο pass sanitaire στη Γαλλία

στο Παρίσι σε μεγάλες πόλεις και σε όλη την επαρχία για 8ο συνεχόμενο Σάββατο. 

Στο Παρίσι, διαδηλωτές εισβάλλουν στο Forum des Halles, στη Μασσαλία στο Gare Saint Charles, στη Νάντη στο πέρασμα Pommeraye..

Στο Παρίσι, διαδηλωτές διείσδυσαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο εμπορικό κέντρο Les Halles, οδηγώντας σε επέμβαση της αστυνομίας, σημείωσε το AFP, συγκρούσεις συλλήψεις. Διαδηλωτές φωνάζουν «ελευθερία» στο εμπορικό κέντρο Châtelet στο Παρίσι! 

Στη Μασσαλία, χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν το Παλιό Λιμάνι, η συντριπτική πλειοψηφία χωρίς μάσκες, κάτω από έναν λαμπερό ήλιο και με πολλές γαλλικές σημαίες. Στο Μονπελιέ, στη Λυών,στη Νίκαια, στη Λιλ, στη Νάντη, Τουλούζη, Τουλόν, στο Σεν-Ναζέρ, στη Ρεν, στο Μπορντό,στο Μπεσανσόν και στο Στρασβούργο κ.α. 

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν ξανά στους δρόμους πολλών πόλεων της Γαλλίας για να διαδηλώσουν ενάντια στο υγειονομικό πάσο και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών (το τελεσίγραφο εκεί λήγει 15 Σεπτέμβρη 200.000 παραμένουν ανεμβολίαστοι) λίγες ημέρες μετά την έναρξη του σχολικού έτους και την έναρξη μιας εκστρατείας εμβολιασμού για άτομα άνω των 12 ετών.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ 18 BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια :