ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΡΤΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ: ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΟΙ «INFLUENCERS» !!!

ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ, ΚΟΝΟΜΑΝΕ…

Ενώ ταυτόχρονα σου σερβίρουν ως “αλατοπίπερο” την χλιδάτη ζωή τους και μπόλικο…παπατζιλίκι !!!

Γνωστοί influencers μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας. Μοντέλα, ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές που διαφημίζουν προϊόντα μέσα από stories και αναρτήσεις αναμένεται να ελεγχθούν από τo ΣΔΟΕ.

«Τα ποσά κυμαίνονται από 200 ευρώ και φτάνουν τα 5.000 με 6.000 ευρώ για ένα post. Το βίντεο είναι το πιο δυνατό στα social media και μπορεί να φτάσει τα 8.000 με 9.000 ευρώ», δηλώνει ο ιδιοκτήτης διαφημιστικής, Μέμος Κοέν. Celebrities βγάζουν υπέρογκα ποσά μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι μισθοί τους είναι οι εξής:

Νέοι influencers: 1.200 ευρώ το μήνα
Micro influencers: 2.500 ευρώ το μήνα
Mega influencers (πάνω από 1 εκατ. ακολούθους): 15.000 ευρώ το μήνα

Σύμφωνα με το STAR, το ΣΔΟΕ ετοιμάζεται για σαφάρι στους λογαριασμούς επωνύμων. Στο σχέδιο προβλέπεται αρχικά η κοστολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώ στη συνέχεια θα ζητούνται τα στοιχεία από τις εταιρείες. Τέλος, θα υπάρχει διασταύρωση των ποσών με τα εισοδήματα της τελευταίας πενταετίας. «Όσο μεγαλώνει το κανάλι, είτε στο Instagram είτε στο YouTube πρέπει να κοιτάξεις λογιστικά. Δεν μπορείς να μην κόβεις αποδείξεις αν προωθείς κάτι», αναφέρει η fashion blogger Μαριτίνα Χαλβατζή.

πηγη
https://www.reader.gr/

loading...