GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 14/9/2021 Αρ. 2 – Αρ. 3

ΜΗΝΥΜΑ Αρ. 2  ένα φοβερό μήνυμα που αφορά την Ελλάδα την Κύπρο και όλο τον πλανήτη

Παιδιά μου από εδώ και πέρα,  θα έχουμε μια πολιτική ‘’αναστάτωση’’ στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, στην Κύπρο θα πέσει η κυβέρνηση όπως και στην Ελλάδα, πρώτα όμως θα γίνει στην Κύπρο και θα είναι ξαφνικό, τότε θα κάνει πίσω το κεφάλαιο όπως και στην Ελλάδα, στην Κύπρο ίσως θα δούμε μια πολύ μεγάλη προδοσία που θα έχει σχέση με τις τράπεζες.

Στην Κύπρο παιδιά μου όπως σας είπα θα καταρρεύσει η κυβέρνηση, διότι θα βγουν κάποιες αλήθειες και θα γίνει ένας μεγάλος χαμός  

Αυτό που θα ξεκινήσει με τις κυβερνήσεις θα είναι πολύ γρήγορο, δηλαδή όλες οι κυβερνήσεις θα αλλάξουν πρόσωπα γιατί θα προσπαθήσουν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια, όμως ο κόσμος δεν θα τους πιστέψει και θα εξεγερθεί, θα αγριέψει, θα εξεγερθεί απέναντι στους πολιτικούς, ακόμη και εναντίον της αστυνομίας, και του στρατού, ο ½ στρατός θα πάει με το μέρος του κόσμου το ίδιο και η αστυνομία και θα δούμε πράγματα και θαύματα……. .θα τα δείτε όλα αυτά διότι έρχονται γρήγορα και με σφοδρότητα.

Ο θάνατος ενός πολιτικού προσώπου θα φέρει….. στρατιωτική εισβολή ‘’εισβολή’’ σε ένα άλλο κράτος,  αυτή όμως η εισβολή δεν θα γίνει στην αρχή από αυτούς που θα φορούν πράσινα μπερέ, αλλά από αυτούς που θα φορούν πολιτικά ρούχα αλλά στην πραγματικότητα θα είναι στρατιώτες εκπαιδευμένοι, για να καταστρέφουν την χώρα που θα εισβάλουν, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ πόσο σύντομα όμως δεν γνωρίζω

Θα ξεκινήσουν από την Αμερική, εκεί θα έχουμε πολιτικές αλλαγές την μια θα πέφτει ο ένας και θα ανεβαίνει ο άλλος και μετά θα γίνετε το αντίστροφο, αυτό θα συνεχίζετε για ένα μήνα, θα είναι ένας πόλεμος πολιτικός και εμφύλιος……

Θα σταματήσουν (τα γεγονότα) για λίγο στην Γαλλία, θα ακούσετε μια Βρετανία που θα είναι όπως το λέτε εσείς, στα ‘’κάγκελα’’ και ξαφνικά θα ακούσετε μια Ιταλία που θα καταρρεύσουν τα πολιτικά συστήματα ….

Στις εκλογές της Γερμανίας η κυβέρνηση της Μερκελ θα καταποντιστεί αλλά δεν θα μπορέσουν να βγάλουν ένα πολιτικό κόμμα αλλά θα είναι από πολλά πολιτικά κόμματα και το ένα θα πολεμά το άλλο μέχρι την καταρρεύσει της Γερμανίας σε μικρά κρατίδια.

Αυτό θα είναι η αιτία της καταστροφής της Γερμανίας, θα πληρώσει η Γερμανία για όλο το αίμα που έχυσε στον Α’ και Β’ παγκόσμιο πόλεμο και για τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο …τον οικονομικό.

Μετά από την Γερμανία θα δούμε την κατάρρευση την οικονομική της Ιταλίας εκεί στην Ιταλία θα έχουμε εξεγέρσεις και εμφύλιο……

Μετά από αυτό ξαφνικά θα ακούσετε για προβλήματα στην Σερβία, θα μεταφέρει προβλήματα εκεί η Νέα Τάξη για να κρατούν απασχολημένη την Ρωσία

Στο Ναγκόρνο Καραμπάχ όπως είπαμε θα ξεσπάσει κάτι, τώρα, και θα ανάψουν τα αίματα εκεί πέρα και θα αναγκαστεί η Ρωσία να μπει με μεγάλη σφοδρότητα στην Γεωργία, πρώτα  θα ακούσετε για το Ναγκόρνο Καραμπάχ και μετά για την Γεωργία.

Θα ακούσετε πάλι για την Αρμενία, θα ακούσετε για την Ιταλία, θα ακούσετε για την Αλβανία και μετά θα ακούσετε την διάλυση της Τουρκίας

Θα έρχεται το ένα μετά το άλλο με σφοδρότητα, ο κόσμος δεν θα προλάβει να πάρει ανάσα, δεν θα προλάβει να δει τι του συμβαίνει, και θα είναι σε μια κατάσταση ΣΟΚ

Κάτι με πυρηνικά θα συμβεί στην Γερμανία, είτε από ατύχημα πυρηνικού εργοστασίου η πυρηνικής επίθεσης, στην Γερμανία θα πάθουν ενα μεγάλο κακό αυτό το διάστημα, δεν γνωρίζω ακριβώς τον χρόνο αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Γερμανία θα δοκιμαστεί πολύ, οι ξένοι θα φύγουν για τις πατρίδες τους και οι Γερμανοί θα πάνε σε μικρές ομοσπονδίες, θα φύγουν από τον κεντρικό άξονα που λέγετε Γερμανικό κράτος και θα δημιουργήσουν μικρά κρατίδια

Θα ακούσετε ξαφνικά μια ισοπέδωση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά αυτό θα είναι για πολύ λίγο διότι μετά θα βγουν στην Ελλάδα και στην Κύπρο εκλεκτοί άνθρωποι, άνθρωποι του Θεού, θα βγουν αυτοί που θα έχουν στην διάνυα τους πνεύμα Θεού και θα πάνε την Ελλάδα και την Κύπρο για 6 μήνες η για ένα χρόνο σε ένα στάδιο πολύ ήρεμο, για να μπορέσει ο κόσμος να ανακάμψει, να ανασάνει, για να μπορέσει να βρει τα πατήματα του, για να μην είναι ο κόσμος σε σύγχυση και να τρελαίνεται.

 ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, θα έχουν  εμφυλίους πολέμους και τα άλλα κράτη θα μπουν σε παγκόσμιο πόλεμο

Αυτό το χρονικό διάστημα οι δικοί σας πολιτικοί θα φύγουν όπως οι ύαινες και όπως τα τσακάλια όταν έρχεται ο κίνδυνος, αλλά δεν θα προλάβουν διότι πολλοί από αυτούς θα δουν την δικαιοσύνη του ανθρώπου μέσω του Θεού, θα δουν την οργή του Θεού πάνω τους για όλα αυτά που κάνουν.

Τα εμβόλια θα σταματήσουν ξαφνικά γιατί μετά από τα εμβόλια σας ετοιμάζουν το οικονομικό κραχ και μετά από αυτό θα έχετε τους πολέμους.

Οι τράπεζες θα έρθουν κάποια στιγμή και θα ζητήσουν συγγνώμη σε όλους αυτούς που τους έχουν εκμεταλλευτεί διότι θα φοβούνται για την ζωη τους, και την κατάρρευση τους και θα επιστρέψουν πίσω στους ιδιοκτήτες όσα δεν πρόλαβαν να πουλήσουν.

Σημείωση: το τρίτο μέρος του Μηνύματος θα το στείλω μετά από μια μέρα, το Γ’ μέρος αφορά τους Αρχιερείς και ιερείς που πρόδωσαν τον Χριστό και εγκατέλειψαν το ποίμνιο στους λύκους, είναι ένα φοβερό μήνυμα και προειδοποίηση προς του Αρχιερείς και ιερείς, θα τρομάξετε όταν το διαβάσετε…

GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 14/9/2021 Αρ. 3

ΜΗΝΥΜΑ Αρ. 3  ένα φοβερό μήνυμα που αφορά τους Αρχιερείς και  ιερείς που πρόδωσαν τον ΧΡΙΣΤΟ, ευτυχώς που αυτοί είναι ένα μικρό κομμάτι…..
Παιδιά μου, θα πέσουν τα κτήρια που τα ονομάζετε εκκλησίες, που μέσα σε αυτά τα κτήρια έχουν κρυφτεί ΤΑ ΘΗΡΙΑ, αυτοί που μέχρι χτες παρακαλούσαν τον Χριστό, και σήμερα ως θηρία ήρθαν να κατασπαράξουν τα σπλάχνα του Χριστού, που είμαστε όλοι εμείς.
Θα ‘’πέσουν’’ αυτά τα κτήρια και όταν λέω ότι θα ‘’πέσουν’’ εννοώ ότι θα φύγουν αυτοί που είναι μέσα, διότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ, και η ευσπλαχνία του Θεού θα τους διώξει από εκεί μέσα και θα μείνετε εσείς και οι ποιμένες που αξίζουν να μείνουν.
Θα μείνει καθαρός ο οίκος του Θεού όπως τότε στο Ισραήλ που ο Χριστός μπήκε μέσα στον ναό και τους έδιωξε όλους διότι έκαναν τον ναό, οίκο εμπορείου, όπως κάνετε εσείς την εκκλησία του Χριστού, εσείς θέλατε και βουτήξατε μέσα στον βόθρο των αμαρτιών σας.
Αυτήν την στιγμή καθαρίστε την ψυχή σας αν θέλετε να μείνετε μέσα στην εκκλησία του Χριστού, αλλιώς ο Χριστός θα σας βγάλει μπροστά στους ανθρώπους για να δουν το διαβολικό σας πρόσωπο και την διαβολική σας ψυχή.
Θα δουν οι άνθρωποι καθαρά, μέσα στα μάτια σας τον διάβολο να μιλά και να τους βλέπει, όταν εσείς θα ήσαστε ακόμα με αυτόν.
ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, σας το λέω σήμερα, διότι όταν θα έρθει ο Χριστός μέσα στον ναό θα σας βγάλει έξω όπως τότε, διότι είναι Ο ΘΕΟΣ, Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, είναι αυτός που εξαργύρωσε με το αίμα του την Γη…… το καταλάβατε αυτό εσείς που σήμερα λέγεστε ποιμένες;
Αλλά εσείς δεν ήσαστε ποιμένες ήσαστε λύκοι που βάλατε την προβιά σας και θέλετε να κατασπαράξετε τους ανθρώπους του Θεού, αυτών που έχουν βαπτιστεί στο όνομα της Αγίας Τριάδος……. Ιησούς Χριστός Νικά….
Εσείς λέτε σήμερα ότι είναι ευλογημένο αυτό το τσίμπημα, ο διάβολος ως μολυσμένο κουνούπι ήρθε σήμερα σε σας με αυτό που το λέτε εμβόλιο σωτηρίας, αυτό που ο Χριστός το λέει δηλητήριο θανάτου της ψυχής, και θα σας φανεί περίεργο όταν σας λέω ότι μουντζουρώσατε, ότι γράψατε με μαύρα γράμματα πάνω στην σφραγίδα που πήρατε στην βάπτιση.
Πως θα αντέξει αυτή η βάπτιση απέναντι στον Κύριο σας, στον Θεό σας, όταν θα έρθει η ώρα που θα βρεθείτε μπροστά του, τι θα του πείτε;  θα του πείτε ότι φοβηθήκατε; τότε γιατί δεν φοβηθήκατε τον Χριστό και την οργή Του και φοβηθήκατε το εμβόλιο, φοβηθήκατε τον θάνατο και δεν φοβηθήκατε ότι χάσατε την αιώνια Ζωή.
Γιατί το κάνατε αυτό, γιατί, γιατί ήσαστε εναντίον του Χριστού, τι σας έκανε;
Δεν μας κράτησε με την ευσπλαχνία του; δεν μας κράτησε με την αγάπη Του; δεν ανέβηκε στον Σταυρό, δεν δάκρυσε πάνω στον Σταυρό; δεν έχουν στάξει σταγόνες αίματος από τον Χριστό πάνω στον βράχο, και ο βράχος αυτός είναι ακόμα μουσκεμένος από το αίμα του Χριστού;  Είναι νωπό το αίμα του Χριστού μας επάνω στην Γη……
 ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ, ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ο Χριστός σας έβγαλε από την κατηγορία των ποιμένων και σας έβαλε στην κατηγορία των λύκων και των υαινών, γιατί ως ύαινες ήρθατε πίσω από την πλάτη του Χριστού, και λύκοι, κατασπαράξατε τους ανθρώπους.
Ο Χριστός μας, είναι ενοχλημένος και κλαίει για τον λαό του, πονά για τον λαό Του, πονά για τα παιδιά Του που εσείς, λύκοι ποιμένες, αλλάξατε το πρόσωπο σας, εσείς που κάνατε συμφωνία με τον διάβολο……
Και μέσα στις Δομές σας, ως ληστές, κρύψατε τις Λίρες και το χρήμα του διαβόλου, εσείς που σήμερα θέλετε να κοιμάστε με δυο αφέντες…. Η με τον ΕΝΑ θα κοιμηθείτε και θα ξημερώσετε, η με τον άλλον και δεν θα ξημερώσετε ποτέ, διαλέξτε τι θέλετε να κάνετε, η με τον ΘΕΟ η με τον διάβολο, είναι η τελευταία προειδοποίηση που δίνει σε όλους τους ποιμένες λύκους Ο Χριστός, διότι δεν πρόκειται να σας αποκαλέσει ποτέ ξανά, ποιμένες, διότι εσείς έχετε αλλάξει και γίνατε Λύκοι.
Δεν είστε πλέον δικοί του Χριστού διότι τον έχετε προδώσει, ανεβήκατε σε ένα ακέφαλο άλογο που είναι του διαβόλου, για να πάρετε τα πρόβατα εκεί που χρειάζονται, αλλά αφού είναι ακέφαλο το άλογο εσείς που πάτε;  στον κρεμμό θα πέσετε αλλά μαζί σας θα πάρετε και άλλες ψυχές.
Στους Αρχιερείς και ιερείς της σημερινής εποχής τα λέγω, για να τα γνωρίζετε……..
ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΩΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ‘’ΘΕΟ’’ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ  
 

loading...