Ο αν-ΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ των Α-χ-ΡΙΣΤΩΝ και το φιάσκο Αποστολάκη που έγραψε ιστορία … ever.

Νίκος Νικολόπουλος:*

Ένας ακόμα ασχηματισμός !

Μια ανακύκλωση φθαρμένων υλικών κατεδάφισης και «κούτσουρων» απο τη καμένη , κυριολεκτικά και μεταφορικά ,Ελλάδα .

Τώρα που οι περιστάσεις απαιτούν σκληρη δουλεια για την ανασυγκρότηση της οικονομιας. Τώρα που η κυβερνητικη πολιτικη πρέπει να έχει περιεχόμενο, πρόγραμμα, οραματική συγκρότηση…

Τώρα που έχει καταρρεύσει το αφήγημα του εθνομηδενιστικου τοξου χρειάζεται μια ρωμαλέα ηγεσία με μια ξεκάθαρη εθνικη και φιλολαϊκή πολιτική στηριγμένη στην ιδεολογική ηγεμονία που δι’ αυτής θα επιτυγχάνει τον διεμβολισμό των πολιτικών ακροατηρίων των αντιπάλων και όχι στην σημειολογία,τον τακτικισμό και τον κούφιο πολιτικο λόγο.

Τι σημαίνει η τάδε και η δείνα αλλαγή Υπουργών, ποια νέα κατεύθυνση σηματοδοτείται ή δεν σηματοδοτείται, ποιον μεγιστάνα εκπροσωπεί ο άλφα ή ο βήτα νέος κυβερνητικός ;

Ο Μητσοτάκης κατέδειξε σήμερα οτι είναι δέσμιος των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

Τα γεγονότα από εδώ και εμπρός θα είναι διαφορετικά.

Ο Μητσοτάκης όλο και περισσότερο µοιάζει µε ένα καρτούν της πολιτικής που αντιδρά µε χρονοκαθυστέρηση, προκαλώντας ενίοτε γέλιο.

Ο Πρωθυπουργός με το καλύτερο βιογραφικό -όπως ο ίδιος επαίρεται- προσέθεσε σ αυτό και το μεγαλύτερο φιάσκο ever.

Το φιάσκο Αποστολάκη

έγραψε ιστορία …

Αναγκάστηκε απο την πρώτη στιγμή της ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ αν-ΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ των

Α-χ-ΡΙΣΤΩΝ ο πρωθυπουργός να μετατραπεί σε Λουδοβίκο των υπογείων της προπαγάνδας και των συµφερόντων. Σε Λουδοβίκο της µπίζνας και της κακόγουστης φάρσας της Ιστορίας που βυθίζεται στην απαξίωση .Οι τοποθετημένοι τοποτηρητές του επιτελικού κράτους παραμένουν οι ίδιοι, αυτοί που πραγματικά κινούν τα νήματα δεν άλλαξαν και τέλος η πολιτική μένει η ίδια. Οι Ιφιγένειες άλλαξαν.

Κανένας δεν περιμένει τίποτα η απόπειρα να σχηματίσει την κυβέρνηση απέτυχε

«έν τω γεννασθε».

Άλλαξαν απλώς κάποιοι kyriakistas καρέκλες. Με υλικά κατεδάφισης δε χτίζεται νέο οικοδόμημα…Είναι ο ανασχηματισμός του χάνεις από παντού…Απο ΔΕΞΙΑ γιατι ψήφισαν ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ για να έρθει ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…Απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ γιατί έβαλε αγκωνάρια στο κυβερνητικό οικοδόμημα ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» Απο ΚΕΝΤΡΟ γιατί λαδοποντικες, λαμόγια, καιροσκόποι που υπήρξαν ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΝΕ, υπηρέτες του Σημίτη και του ΓΑΠ βγήκαν απο τους κάδους απορριμμάτων και τρουπωσαν στο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Απο τους νοικοκυραίους, οικογενειάρχες, πατριωτες Χριστιανούς , γιατί πήρε απο τη χωματερή αυτούς που πέταξε ο ελληνικός λαός και έφτιαξε τους ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ που μάζεψε ανηκουν στο «ΤΟΞΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ» και στο ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ

Καμμία Μενδώνη δεν μετακινήθηκε …

Καμμία Κεραμεως Παιδείας κ Θρησκευμάτων δεν εστάλη στον ΑΓΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΕΩΣ…

Κανένας Βουλευτης που απειλούσε ότι «δεν θα ψηφίσει τη προδοτική συμφωνια Πρεσπών» που έρχεται στη Βουλή, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ…

Δυόμιση χρόνια πριν, για να μην περάσει η «επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών» ο Μητσοτάκης χρησιμοποίησε όχι έναν «Αποστάτη» αλλά πολλούς «Αποστάτες»!

Δυόμιση χρόνια μετά , για να περάσει η «ωφέλιμη συμφωνία των Πρεσπών» ο ίδιος ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τον αν-ασχηματισμο , κάνοντας όχι έναν αλλά πολλούς γαλαζιους ΣΑΜΑΡΙΚΟΥΣ βουλευτες υπουργούς και υφυπουργούς που ορκίζονταν ότι δεν θα την ψήφιζαν .

Και μετά τον αν-ΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ τι;

Έρχεται ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ με τα γνωστά αδιέξοδα στην οικονομία και με τον ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ και την επελαυνουσα ακρίβεια να κατατρώγει το ελάχιστο πλέον εισόδημα εργαζομενων, συνταξιούχων και μικρομεσαίων βιοπαλαιστών.

Κοντά ΔΥΟ εκ. ΑΝΕΡΓΟΙ και 40.000 νέα παιδιά που εξακολουθούν να παραμένουν εκτός πανεπιστημίου, μη εγκλωβισμένα σε ανώτερες και ανώτατες σπουδές είναι η λάβα που στο πέρασμα της θα τους ΚΑΤΑΚΑΥΣΕΙ.

Ο Σεπτέμβρης ιστορικά υπήρξε μήνας κινητοποιήσεων, λαϊκών εξεγέρσεων, κοινωνικών επαναστάσεων και πολιτικών εξελίξεων.

Το Σεπτέμβρη γυρίζουν οι άνθρωποι από τις διακοπές και την καλοκαιρινή ραστώνη και βρίσκονται μπροστα στο βουνό των οικονομικων τους υποχρεώσεων .

Τα κοράκια ετοιμάζονται να ορμήσουν στις περιουσίες δεκάδων χιλιάδων οικογενειών που θα πετάξουν στον δρόμο, χιλιάδες πλειστηριασμοί έτοιμοι με νέες fast track νομικές διαδικασίες.

Χιλιάδες σπίτια είναι ακόμα καμμένα, περιουσίες είναι ακόμα κατεστραμμένες,

1,2 εκατομμύρια στρέμματα κατακαμένα, τεράστιο ζωικό κεφάλαιο αφανισμένο, τεράστιες αγροτικές εκτάσεις καταστραμένες ενω φυσικές καταστροφές αναμένονται -δυστυχώς- με τα πρωτοβρόχια.

Τα κρούσματα καθημερινά πάνω από τρεις χιλιάδες, οι ΜΕΘ γεμίζουν, η κοινωνία ωθείται συστηματικά και με σχέδιο σε διχασμό μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Οι Τούρκοι σε ένα «ησυχο» καλοκαίρι βολτάρουν κατά το δοκούν στο Αιγαίο, στρατιές προσφύγων μαζεύονται στα σύνορα για μαζική εισβολή.

Ο Μητσοτάκης ενω σκίζεται η κοινωνία ωθείται συστηματικά και με σχέδιο σε διχασμό μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Η οικονομία βουλιάζει.

Η ανεργία και η ακρίβεια θα εκτιναχθουν μέσα στο Σεπτέμβριο.

Η υπερχρέωση λόγω της καραντίνας στα ύψη, οι τράπεζες με κλειστές τις στρόφιγγες για τους πολλούς κάθονται πάνω στα δις που τους χαρίστηκαν από τα δικά μας λεφτά.

Η Ελλάδα σε παρακμή με μια κυβέρνηση φοβική και υποτακτική. Αλλά έγινε ανασχηματισμός

«που σηματοδοτεί νέο ξεκίνημα».

Εμείς του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος κρατάμε το δικαίωμα μας να κοιτάζουμε γύρω γύρω και να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει και να απορρίπτουμε τα φίλτρα και τις εικονικές πραγματικότητες που μας προβάλλουν οι «ημέτεροι και φίλοι».

Εμείς ζούμε στην

πραγματικότητα και παλεύουμε να την κάνουμε καλύτερη.

loading...