Καταγγελία «ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ» στο el.gr: «Θέλουν να δείχνουν πως αυτοί που νοσηλεύονται είναι ανεμβολίαστοι»

 Έδιωξαν δύο εμβολιασμένες με βήχα και πυρετό και ζητούσαν από απύρετο ανεμβολίαστο να νοσηλευτεί!!!

Λάβαμε την παρακάτω καταγγελία από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας:

«Το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο φίλος μου και μου λέει έχω νοσήσει με Covid και μου είπαν από το νοσοκομείο να πάρω οξυγόνο (εμπορεύομαι ιατρικά είδη και αναπνευστικά). Σε άλλη περίπτωση θα κανονίζαμε πως θα του παραδώσω την συσκευή.

Επειδή όμως είναι φίλος τον ρώτησα κάποιες λεπτομέρειες από ενδιαφέρον.

Από την κουβέντα προέκυψε ότι σήμερα είναι απύρετος, ο κορεσμός της αιμοσφαιρίνης είναι 99% και δεν έχει καθόλου βήχα. Παρ όλα αυτά ήθελαν να τον κρατήσουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία!!!!!

Ούτε τον ακροάστηκε κάποιος, ούτε ακτινογραφία του έκαναν, όταν του είπαν ότι θα νοσηλευτεί. Αντέδρασε έντονα και τον άφησαν να φύγει αφού υπέγραψε.

Επίσης δυο ιδιώτες δικοί του πνευμονολόγοι του είπαν ότι δεν χρειάζεται συσκευή οξυγόνου. Το ίδιο του είπα και εγώ άλλα εγώ γιατρός δεν είμαι.

Όλα αυτά κατάλαβε πως έγιναν επειδή είναι ανεμβολίαστος για να δείξουν ότι νοσηλεύονται ανεμβολίαστοι. Σε αντίθεση με την πεθερά του και τη γυναίκα του που, αν και εμβολιασμένες, νοσούν με συμπτώματα (βήχα υψηλό πυρετό) δεν τους ανέφεραν τίποτα για νοσηλεία και άπλα τις έδιωξαν για σπίτι».

Η καταγγελία είναι πάρα πολύ σοβαρή! Τι συμβαίνει στα ελληνικά νοσοκομεία;;; Κρατάνε ανεμβολίαστους και διώχνουν εμβολιασμένους που νοσούν;;;

loading...