Eφευρέτης των mRNA εμβολίων R.Malone: «Η φυσική ανοσία είναι ανώτερη – Να παύσουν οι διαχωρισμοί»

 

Αναφέρεται στη μεγάλη μελέτη που δείχνει πως η φυσική ανοσία είναι αρκετά ισχυρότερη απ’ αυτή που προσφέρει το εμβόλιο

O Δρ. Robert W Malone, γνωστός και ως ένας εκ των πρωτοπόρων ερευνητών που οδήγησαν στην ανακάλυψη της τεχνολογίας του mRNA αναφέρθηκε στη φυσική ανοσία, τονίζοντας πως είναι ανώτερη απ’ αυτή που προσφέρουν τα εμβόλια. 

Ενώ ο παράλληλα υποστήριξε πως πρέπει να συνταχθεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ κυβερνήσεων και κοινωνίας, προσθέτοντας πως τα περιοριστικά μέτρα, οι διαχωρισμοί και η επιβολή εμβολιασμού είναι λάθος.

«Η ανοσία που αποδίδεται από την ανάρρωση ενός ασθενή με COVID-19 είναι ισχυρότερη από την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια COVID-19», υποστήριξε ο Robert Malone.

Πρόσφατα Ισραηλινοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 της Pfizer είχαν 13 φορές περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από την παραλλαγή Delta και 27 φορές περισσότερες πιθανότητες να κινδυνεύσουν με συμπτωματική νόσο σε σύγκριση με εκείνους που είχαν αναρρώσει από τον COVID-19.

«Τώρα έχει αποδειχθεί ότι το εύρος αυτής της ανοσοαπόκρισης όσον αφορά τους τα κύτταρα Τ και Β είναι πιο ποικίλο και πιο μακράς διαρκείας από το εύρος της ανοσολογικής απόκρισης που προκαλείται μόνο από τα εμβόλια με βάση την ακίδα», δήλωσε ο Robert Malone, ο εφευρέτης της κατηγορίας των εμβολίων που βασίζονται στο αγγελιοφόρο RNA.

Ενώ τα αντισώματα μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, τα Τ κύτταρα, ένας τύπος λευκών αιμοσφαιρίων που προστατεύουν από τη μόλυνση και τα Β κύτταρα μπορούν να διαρκέσουν για μια ζωή.

Οι ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές αναγνωρίζουν ότι υπάρχει φυσική ανοσία, αλλά συνέχισαν να ισχυρίζονται ότι η προστασία από τα εμβόλια είναι καλύτερη, εστιάζοντας σε μια διαφορετική σειρά μελετών, συμπεριλαμβανομένης μιας από το Κεντάκι και των ερευνητών του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Οι αρχές συνεχίζουν να παροτρύνουν τους πολίτες, ανεξάρτητα από το εάν είχαν αποκτήσει φυσική ανοσία, να εμβολιαστούν.

Κάποιοι άλλοι επιστήμονες, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η φυσική ανοσία πρέπει να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στην δημόσια διαβούλευση για τα περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμών και άλλα μέτρα που λαμβάνονται οριζόντια.

«Η φυσική ανοσία είναι πολύ καλή. Θα ήταν καλύτερο να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας σε άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα και δεν έχουν αναρρώσει από προηγούμενη μόλυνση», έγραψε στα κοινωνικά μέσα ο Dr. Vinay Prasad, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, Τμήμα Επιδημιολογίας & Βιοστατιστικής του Σαν Φρανσίσκο.

Η ισραηλινή μελέτη, είπε ο Malone, «φαίνεται να δείχνει ότι το εύρος και η ανθεκτικότητα της ανοσολογικής απόκρισης ήταν ανώτερα μετά την ανάρρωση με την φυσική ανοσία».

«Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι κατά 6 έως 20 φορές βελτιώνεται η προστασία από τη μόλυνση και τις ασθένειες όταν κυριαρχεί η φυσική ανοσία που αποκτήθηκε από μόλυνση συγκρινόμενη με τα εμβόλια», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Malone, τα νεότερα δεδομένα πρέπει να μας οδηγήσουν σε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ κυβερνητικών υπηρεσιών υγείας και κοινωνίας.

Δεν μπορεί οι πολίτες και οι κοινωνίες να αντιμετωπίζονται με οριζόντια μέτρα.

Οι πολίτες «βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κατάσταση όπου οι φορείς δημόσιας υγείας, θεωρούν ότι η φυσική ανοσία δεν είναι τόσο προστατευτική και ότι δεν μπορούν τα συστήματα Υγείας να βασιστούν στην φυσική ανοσία.

Μάλιστα αναφέρουν ότι ανεξάρτητα εάν ένας άνθρωπος έχει μολυνθεί προηγουμένως, θα πρέπει να εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις εμβολίου.

Επίσης υποστηρίζουν ότι ο εμβολιασμός θα παρέχει ευρεία και διαρκή προστασία και ότι δεν θα μεταδίδεται τον covid 19 στους ηλικιωμένους

Προφανώς όπως έχει αποδειχθεί αυτό είναι λάθος.

Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν την νόσο καθώς έχουν τα ίδια ιικά φορτία με τους μη εμβολιασμένους θετικούς σε covid 19.

Τα αμερικανικά κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων έχουν αναφέρει ότι δεν σχολιάζουν μελέτες που δεν έχουν συνταχθεί από τον οργανισμό και ότι οι αξιωματούχοι «αξιολογούν συνεχώς την επιστήμη και αν πρέπει να αλλάξουν οι παραδοχές, θα βασιστούμε αυτό στις δικές μας έρευνες και μελέτες».

loading...