ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: ΜΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ COVID

ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ

Του Iain Davis 

Τα αναφαίρετα δικαιώματα, θεμελιωμένα στις αρχές του Φυσικού Δικαίου και της φυσικής δικαιοσύνης, μας προσφέρουν μια πιθανή λύση στο

πραξικόπημα του COVID, ή ψευδοπανδημία όπως το αποκαλώ.

Η άσκηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων μας, τηρώντας το Φυσικό Δίκαιο, και η συλλογική ειρηνική δράση για την υπονόμευση των στόχων των συνωμοτών, είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντισταθούμε σε αυτό.

Ο στόχος της παγκόσμιας σύμπραξης δημόσιου-ιδιωτικού τομέα των καπιταλιστών-μετόχων και των κυβερνητικών πρακτόρων τους, είναι η εγκαθίδρυση συγκεντρωτικού παγκόσμιου ελέγχου. 

Αν η πρόθεσή μας είναι να αντισταθούμε στην επιβολή αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, η λύση δεν θα βρεθεί σε οποιαδήποτε άλλη μορφή συγκεντρωτικού ελέγχου. Πρέπει να οικοδομήσουμε μια κοινωνία βασισμένη στην αποκεντρωμένη ελευθερία.

Έχω αμφισβητήσει την επίσημη αφήγηση του COVID. Ωστόσο, όπως μου έχουν επισημάνει πολλοί, αρκετά έντονα σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι εύκολο να ασκεί κανείς κριτική. Γι’ αυτό εδώ προτείνω μια προτεινόμενη θεραπεία.

Αυτή είναι η γνώμη μου, είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι ειρηνικής αντίστασης και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλους και όλες. 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχω ακούσει καμία πολιτική θεωρία που να μου φαίνεται πιο λογική από αυτή που θα προτείνω. Δεν ισχυρίζομαι ότι έχω κάποια μεγάλη διορατικότητα ή γνώση. Δεν διεκδικώ τίποτα άλλο εκτός από το αναφαίρετο δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα.

Ελευθερία είναι η απεριόριστη ελευθερία να ασκούμε τα αναφαίρετα δικαιώματά μας. Είναι η ελευθερία να κάνουμε ό,τι είναι σωστό όποτε και όπου επιλέξουμε. Κανείς σε αυτή τη Γη δεν έχει την εξουσία να αρνηθεί, να αφαιρέσει ή να επαναπροσδιορίσει οποιοδήποτε από τα αναφαίρετα δικαιώματά μας. Είναι αναλλοίωτα και δικά μας από τη γέννησή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...