ΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ COVID19 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ”ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ” Η ΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟ BLACK-OUT! COVID19, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ. ΟΙ ΕΝΔΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟ GREAT RESET.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ



ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ

Strategika – Ο καθηγητής Neil Ferguson εξήγησε πρόσφατα ότι η επιδημία του Coronavirus θα μπορούσε να τεθεί υπό έλεγχο μέχρι τον Οκτώβριο. Άλλες πηγές φαίνεται να υποδεικνύουν την πιθανή άφιξη νέων πρωτοκόλλων θεραπείας κατά του covid τον Οκτώβριο.

Οι προβλέψεις του θα κάνουν τις περισσότερες δυτικές κυβερνήσεις να ακολουθήσουν την ίδια πολιτική…

Μετά από αυτές τις δηλώσεις στη Μεγάλη Βρετανία, αρχίζουμε επίσης να μιλάμε για πτώση μόλυνσης σε άλλες χώρες όπως η Ολλανδία και η Τυνησία, δύο χώρες που βιώνουν μεγάλες λαϊκές εξεγέρσεις. 

Γιατί πιστεύετε ότι ο Ferguson κάνει αυτές τις δηλώσεις αυτή τη στιγμή; Είναι προσπάθεια περιορισμού της λαϊκής οργής που αυξάνεται σε όλο τον κόσμο; Οδεύουμε προς αλλαγή στην αφήγηση του Covidian;

Lucien Cerise – ….Το πραγματικό εκδηλώνεται “όταν ο ένας συναντά τον άλλον”, λέει ο Λακάν. 

Με τα λόγια του Jean Baudrillard: το αφήγημα Covidian αναπτύσσει έναν εικονικό χώρο, που συγκρούεται σ’ έναν πραγματικό υπό τη μορφή εκδηλώσεων λαϊκού θυμού, αλλά που εκφράζεται επίσης από άλλους δρόμους, και μπορεί ακόμη και μπορεί επίσης να εμφανιστεί στο εσωτερικό του εικονικού, όταν δύο ψευδείς αφηγήσεις συγκρούονται, κάτι που αποκαθιστά μια επίδραση ορίου και πραγματικότητας, ή μέσα στην εξουσία, αυτές είναι οι περίφημες εσωτερικές αντιφάσεις του καπιταλισμού/ ενδοκαπιταλιστικές αντιθέσεις.

Παράδειγμα: Ο Νιλ Φέργκιουσον στη Μεγάλη Βρετανία και ο Αλέν Μπάουερ στη Γαλλία μίλησαν τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2020 για περίοδο 18 μηνών της «κρίσης υγείας», έτσι μέχρι τον Οκτώβριο του 2021. 

Από την πλευρά του, ο Μπιλ Γκέιτς ανέβαλε το τέλος της κρίσης στα τέλη του 2022, χωρίς αμφιβολία γιατί το σχέδιό του για παγκόσμιο «εμβολιασμό» ήταν καθυστερημένο. 

(1) Αυτά τα άτομα είναι όλα στη θέση των εκπροσώπων των ανώτερων κλιμακίων του δυτικού, χρηματοπιστωτικού και βιομηχανικού καπιταλισμού, τα μέλη των οποίων εκτιμούν ότι θα χρειαστούν περίπου 2 χρόνια για να εφαρμοστούν τα θεμέλια της Μεγάλης Επαναφοράς τους, η οποία στη συνέχεια θα διαρκέσει για πάντα, και που απαιτεί κεντρική διαχείριση ΤΠ της ανθρώπινης ζωής στη Γη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...