ΔΑΝΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ COVID PASSPORT Ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!!

 ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ…

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ”

”Δανία, Νορβηγία Σουηδία καταργούν όλους τους περιορισμούς και ανοίγουν. Κι οι λαοί αυτοί δεν χρειάζονται πλέον ένα covid passport/

πιστοποιητικό εμβολιασμού. Γιατί αυτό δεν είναι μεγαλύτερη είδηση;” αναφέρει γνωστός Σουηδός δημοσιογράφος.Επιστρέφουν στην απόλυτη κανονικότητα.

Η Νορβηγία καταργεί όλους τους περιορισμούς για τον covid λέγοντας ότι “πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό”. Και είναι το επιστημονικά ορθό αφού σύμφωνα με τους Βιολόγους οι ιοί είναι σύμφυτοι με το φαινόμενο της ζωής από τις απαρχές της ιχνηλάτησης ζωής υπάρχουν ιοί και είναι εκατομμύρια..

Η άρνηση της ζωής είναι η πραγματική άρνηση. Αρνητές είναι όσοι αρνούνται την αδήριτη επιστημονική πραγματικότητα τη φύση των πραγμάτων το φαινόμενο της ζωής στην εκδήλωσή του!!

Είναι καθαρά μια πολιτική επιλογή απεμπλοκής από τη καταδυνάστευση τυραννία covid19. Και η Αγγλία αρνήθηκε επιβολή πιστοποιητικού εμβολιασμού για πρόσβαση στην καθημερινότητα…

To Iσραήλ με αντίστοιχα ή και μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού αντίθετα διατηρεί το αφήγημα και τα περιοριστικά μέτρα όπως και η Ελλάδα που κινείται στο ίδιο τόξο τρομολαγνείας κι αυταρχισμού..

Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας άρχισε, το ιστορικό λίκνο της Δημοκρατίας η Ελλάδα γιατί προσκύνησε ξένα αναλώσιμα μετανεωτερικά ιδανικά και αυτομαστιγώνεται γινόμενη περίγελως παγκοσμίως απαρνούμενη το είναι της την ιστορία της την ταυτότητά της και τον ιστορικό ρόλο της ως θεματοφύλακας της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας ,των Επιστημών που πρωτοθεμελιώθηκαν από Ίωνες Φυσικούς, τον Όρκο του Ιπποκράτη;;;

Η Νορβηγία ανακατατάσσει τον Covid-19: Όχι πιο επικίνδυνος από τη συνηθισμένη γρίπη. Στη Νορβηγία, αποφασίστηκε τώρα να αντιμετωπίζεται ο covid19 όπως άλλες αναπνευστικές ασθένειες, όπως η γρίπη ή ο ιός του κρυολογήματος, επειδή σύμφωνα με το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας δεν είναι πλέον πιο επικίνδυνος από αυτές.

Το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας FHI πήρε την αξιοσημείωτη, αλλά στατιστικά υποστηριζόμενη, απόφαση να ταξινομήσει τον Covid-19 ως αναπνευστική ασθένεια που είναι εξίσου επικίνδυνη με την κοινή γρίπη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...