ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ CHRISTIAN PERRONNE: « ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ, ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΛΠ!»

ΨΕΥΔΗ, ΓΕΛΟΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ΕΜΒΟΛΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
2 ΒΙΝΤΕΟ

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: Σκοτώνουν με εμβόλια δεκάδες χιλιάδες σε καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας. Ψευδή, γελοία

τ’επίσημα στατιστικά για παρενέργειες, θανάτους από εμβόλια. Μόνο το 10% αυτών καταγράφονται ακόμη και μέσα σ’εμβολιακά κέντρα.

Όλοι οι γιατροί είναι σε διαρκή τρομοκρατία από ιεραρχία να μην καταγράφουν εγκεφαλικά, θρομβώσεις, εμφράγματα κλπ ! ( δηλ. χαράσσουν πολιτική με βάση κίβδηλα στοιχεία, δεδομένα τηλεοπτικής χρήσης προς άσκηση προπαγάνδας. Καμιά αξιοπιστία….οι ειδήσεις δεν είναι ειδήσεις)

Μήνυμα Αντίστασης από τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: ”Πρέπει ν΄αντισταθείτε αν αύριο όλοι οι γονείς σε Γαλλία Ελβετία κι αλλού κατά την επανέναρξη της σχολικής περιόδου πουν ότι αρνούνται τον εμβολιασμό”.

 Ζητά να σταματήσει η προβατοποίηση και προσθέτει ”όλος ο κόσμος πρέπει ν’ αντισταθεί αλληλέγγυος η εξουσία να ξανάρθει στο λαό γιατί αυτός είναι ο κυβερνήτης ( ο κυρίαρχος) στη Δημοκρατία!”

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI  BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



  

loading...