ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΟΣΗΣΗΣ! CDC: ΤΟ ΙΪΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΚΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!

ΙΣΡΑΗΛ KANN TV: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ!!


2 ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΑ 279 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ ΟΙ 250 ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ 29 ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός kann του Ισραήλ στη χώρα αυτή υπήρξαν 279 ημερήσια κρούσματα στην ηλικιακή ομάδα  άνω των 60 από τους οποίους οι 250 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και οι 29 ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι.

Ο δημοσιογράφος λέει δείχνοντας τη σχετική κάρτα: Nα πως αυτό αποτυπώνεται σε ποσοστά, σε 90% που ήταν εμβολιασμένοι και 10% ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι. 

Tώρα ας δούμε ένα άλλο διάγραμμα πίτας με το γενικό ποσοστό εμβολιασμού στο Ισραήλ. Δυστυχώς είναι παρόμοιο: 94% εμβολιάστηκαν.Γιατί ”δυστυχώς”;Eίναι ενθαρρυντικό ότι τόσoι πολλoί εμβολιάστηκαν και μπορούμε να δούμε ότι αντικατοπτρίζεται σε ”σοβαρή νοσηρότητα”.

 Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι η αναλογία των εμβολιασμένων άνω των 60 είναι σχεδόν ταυτόσημη με την αναλογία τους στα επιβεβαιωμένα κρούσματα σημαίνει ότι στους 60 άνω δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων. Έχουν τις ίδιες πιθανότητες να νοσήσουν. Κι είναι ακριβώς αυτό που η τρίτη δόση υποτίθεται ότι θα αλλάξει.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...