ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:«ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ…»!!!

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΘ:ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

2 ΒΙΝΤΕΟ

Για δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν λάβει ουσιαστικά μέτρα θωράκισης και στήριξης του κλάδου τους, προειδοποίησαν οι εργαζόμενοι των Σωμάτων Ασφάλειας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ και την κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού, τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωμάτων Ασφάλειας και Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όσα διεκδικούν.

Για τον εμβολιασμό Αναφορικά με την θωράκιση απέναντι στην πανδημία, η Πανελλήνια Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ του εμβολιασμού και μάλιστα θα πρέπει το προσωπικό να ενημερωθεί σωστά ούτως ώστε να ξεπεράσει τις οποίες επιφυλάξεις. 

Τόνισαν όμως ότι είναι ξεκάθαρα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, καθώς και στις ενδεχόμενες κυρώσεις σε όσους δεν εμβολιαστούν.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...