Συμβαίνουν στον εξωτικό Πύργο της Ηλείας... Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου έκανε μήνυση στον πατέρα για τη μη χρήση μάσκας από το παιδί του - ΒΙΝΤΕΟ

Φόρεσε τη στολή γιατί την ξεχάσατε..κ μόνο σε φώτο πλέον θα τις βλέπετε.. 

 Δίκιο έχει ο άνθρωπος αλλά πού θα το βρει,, στην αρχή ήταν ανθυγιεινές,, όταν τα μηχανουργεία άρχισαν να βγάζουν μάσκες,, έγιναν υποχρεωτικές.

Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου έκανε μήνυση στον πατέρα

Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου μήνυσε τον «τσολιά» γονέα για τη μη χρήση μάσκας από το παιδί του και μια σειρά γεγονότων


Στα Δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς οδηγήθηκε ο γονέας το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Θανάσης Κατσίμπελης και τη σύλληψή του, για τη μη χρήση μάσκας από το παιδί του και μια σειρά γεγονότων.


Η δίκη του «τσολιά» γονέα- ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη.


Ο Αλέξανδρος Μαγκότσος παραμένει σταθερός στις απόψεις του και συνοδεία του δικηγόρου του την ερχόμενη Τρίτη θα παραστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου για την εκδίκαση της υπόθεσης.


Μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας, μίλησε στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου για το θέμα, όπως επίσης ο Θανάσης Κατσίμπελης και ο δικηγόρος του Θοδωρής Αντωνόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :