Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ – ΑΓΝΟΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία του ένδοξου Ελληνικού Στρατού όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας με την υπογραφή του την 30ή Αυγούστου 2021, ημέρα νίκης των Τούρκων επί των Ελλήνων, θέτει προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεών μας στα στρατιωτικά Νοσοκομεία και τις Υγειονομικές δομές τους σε αναστολή επ’ αόριστο και ουσιαστικά το εξουδετερώνει εις όφελος των εχθρών της Ελλάδας.

Η σπουδή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιωτόπουλου, κατ’ εντολή προφανώς του Μεγάρου Μαξίμου και του Κ. Μητσοτάκη να εφαρμόσει τα διοικητικά μέτρα για πολίτες στις Ένοπλες Δυνάμεις καταφέρνει συντριπτικό πλήγμα και αποδεικνύει ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αγνοεί την έννοια του υβριδικού πολέμου.

Οι εχθροί της Ελλάδας απομειώνουν τη μαχητική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων μας χωρίς να ρίξουν ούτε μία σφαίρα και τον καθιστούν ευάλωτο σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, με απώλειες στρατιωτικού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που οδηγείται στην εξαθλίωση μέσα σε δύο 24ωρα με πολιτική απόφαση Παναγιωτόπουλου.

Μετά τη διάλυση της οικονομίας, τη στόχευση της υγείας, την καταβαράθρωση του τουρισμού, την παράδοση υποδομών, το σφράγισμα της ιστορίας και των πλουτοπαραγωγικών πόρων του υπεδάφους μας, το κάψιμο των δασών, τον έλεγχο των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τον ευνουχισμό της δικαιοσύνης, τον πλήρη έλεγχο της πολιτικής, το διχασμό και τη διάσπαση της εθνικής συνοχής απειλείται ο πυρήνας της Ελλάδας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της, για την αδρανοποίησή τους λίγο πριν φανούν οι οχτροί μας. Είναι η τελική φάση διάλυσης και κατάληψης της χώρας που μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή από υπαλλήλους των εχθρών της Ελλάδας.

Δεν χρειάζεται υψηλή στρατηγική σκέψη για να γίνει αντιληπτό πως οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διαφορετικούς κανόνες και δομές λειτουργίας από την Πολιτεία και οφείλουν να προετοιμάζονται και να έχουν άμεση ετοιμότητα για την προάσπισή της.

Κάθε μέτρο της πολιτικής ηγεσίας τους, Μητσοτάκη και Παναγιωτόπουλου που πληγώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, με κάθε πρόσχημα, είναι μαχαιριά στην πλάτη αφοσιωμένων ανθρώπων στην υπεράσπιση της πατρίδος τους.

Οφείλουν να το ακυρώσουν άμεσα πριν η αποφράδα ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας η 1η Σεπτεμβρίου 2021 ξημερώσει και ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ πριν είναι αργά για την ασφάλεια και την ακεραιότητα της χώρας.

Κάθε συζήτηση και πολύ περισσότερο απομείωση της μαχητικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων μας, σε μία εποχή που όλοι κολλούν και όλοι μεταδίδουν, χωρίς κανένα στοιχείο ανάγκης επιβολής αποτελούν υποβοήθηση με ή χωρίς δόλο των εχθρών της Ελλάδας.


Η Ελλάδα προς πείσμα των Ούννων και της Παγκόσμιας Μαφίας δεν θα νικηθεί στον υβριδικό πόλεμο που διεξάγεται.

Θα αμυνθεί, θα αντεπιτεθεί και θα νικήσει.

loading...