ΑΚΚΕΛ: Αν ξύπνησε η Γαλλία, να τα «σπάσει» με το ναζιστικό Άξονα των ΗΠΑ

Πραγματικά ήταν πισώπλατη μαχαιριά κατά της Γαλλίας η ενέργεια των αγγλοαμερικανών να ακυρώσουν το πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ αυστραλιανό συμβόλαιο υποβρυχίων με την Γαλλία. Έβαλαν την Αυστραλία να κρατάει το μαχαίρι, οι Εγγλέζοι το κατεύθυναν στην πλάτη και το ναζιστογενές βαθύ κράτος των ΗΠΑ το έμπηξε στην πλάτη της Γαλλίας. Το ΑΚΚΕΛ αναρωτιέται όμως: Η Γαλλία τώρα θα σπάσει δεσμούς με το ναζιστικό Άξονα που αναπτύσσουν οι ΗΠΑ μαζί με τμήματα του αγγλοσαξωνικού κόσμου; Η Γαλλία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση Συμμαχίας όπου όπως το ’40 να πολεμήσουμε και νικήσουμε το Ναζισμό που μετά τον Β’ ΠΠ είχε αρχίσει να καταλαμβάνει τις ΗΠΑ (https://akkelparty.blogspot.com/p/ci-3-2019-https-infognomonpolitics.html), όπως το ΑΚΚΕΛ διαρκώς αποκαλύπτει.

Οι ΗΠΑ, Βρετανία και Αυστραλία πούλησαν τη Γαλλία. Ε και; Τι θα γίνει τώρα, τί θα κάνουν οι Γάλλοι τώρα; Θα κάνουν κάτι ή θα το βουλώσουν και θα υποταχθούν όπως έκαναν και στην περίπτωση των πλοίων Mistral που το ναζιστικό απόστημα στις ΗΠΑ μαζί με τους Ναζί της Ουκρανίας και των Βαλτικών χωρών υποχρέωσαν τη Γαλλία να μην τα πουλήσει στην Ρωσία;

Από τότε ακόμη δεν συνειδητοποίησαν στην Γαλλία ότι οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό της με βάση αυτών που είπε η Βικτώρια Νούλαντ του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ο σεσημασμένος Τζέφρυ Πάιατ όταν ετοίμαζαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία για να ανεβάσουν τους αμετανόητους Ναζί; Είπαν το περιβόητο FUCK THE EU δηλαδή «Γ@μησέ την τήν Ε.Ε.», ότι δεν παίζει ρόλο, δεν μετράει, δεν τής αναγνωρίζουν ρόλο. Και επισφράγισαν το δόγμα του «γ@μιέται η Ε.Ε.» φυτεύοντας τον ίδιο τον Πάιατ στην Ελλάδα σαν πρέσβη, μέσα στην Ε.Ε.

Αυτό έγινε και τώρα, από τους … «συμμάχους». Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι είναι «Απαράδεκτη συμπεριφορά μεταξύ συμμάχων και εταίρων, οι συνέπειες των οποίων επηρεάζουν την ιδέα που έχουμε για τις συμμαχίες μας, τις συνεργασίες μας και τη σημασία του Ινδο-Ειρηνικού για την Ευρώπη». Το πρόβλημα τόσο της Ελλάδας όσο και της Γαλλίας θεμελιώνεται στην αντίληψη του «συμμάχου» για τις ΗΠΑ αλλά και την Βρετανία, όπως πάλι το ΑΚΚΕΛ αποκάλυψε (https://akkelparty.blogspot.com/p/blog-page_17.html). Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε (τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γαλλία) ότι άλλες είναι οι ΗΠΑ που βλέπουμε τώρα και άλλες είναι οι ΗΠΑ που ξέραμε στο παρελθόν. Ας μην μας παρασύρει η νοσταλγική ανοησία και βλέπουμε τις ΗΠΑ όπως δεν είναι πια. Η νοσταλγική ανοησία δεν πλήττει μόνο όσους τούς επηρεάζει. Μάς πλήττει όλους.

Οι Γάλλοι πήραν μία πολύ πικρή ναζιστική γεύση από την «αμερικανοβρετανική κουζίνα». Τώρα θα φτύσουν αυτή την «γεύση» ή θα την ενσωματώσουν στην «γαλλική κουζίνα»;

Πάντως μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ευκαιρία αντίστασης, η οποία θα «σφάξει» τα ναζιστοειδή, που τους επέφεραν πισώπλατη μαχαιριά, θα ήταν η Γαλλία να σταματήσει με την σειρά της όλα τα χουντικά μέτρα κατά των Γάλλων με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ελέγχους σε μπαρ, εστιατόρια κλπ και γενικά όλα τα αμερικανικής επιβολής μέτρα που γνωρίζουμε. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ΔΕΝ έχουν επιστημονική βάση.

Το ίδιο μπορούν να κάνουν και για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ώστε να συμπαρασύρει και άλλες χώρες και αν απελευθερωθούν οι εξαγωγές γεωργικές εξαγωγές από την Ε.Ε., εκτός φυσικά που ο Ναζιστικός Άξονας θα έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα.

Μία άλλη πολύ υποσχόμενη κατεύθυνση για τη Γαλλία είναι και η διαρκής μείωση και περιορισμός της Τουρκίας, δεδομένου ότι η σημερινή κυβέρνηση στις ΗΠΑ διαρκώς αναδεικνύει την Τουρκία (αν και εξωτερικά δήθεν είναι στα μαχαίρια) με πρόσφατο παράδειγμα το Αφγανιστάν. Η Γαλλία έχει για την Τουρκία πολλές ευκαιρίες (https://akkelparty.blogspot.com/2021/03/blog-post_85.html και https://akkelparty.blogspot.com/2020/09/blog-post_43.html).

Ας δούμε λοιπόν αν η Γαλλία θα σπηκάρει γαλλικά στις ΗΠΑ

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

20/9/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

loading...