Γυμνή… ουρανοκατέβατη! Έκαναν σεξ και έπεσε από το μπαλκόνι – Βίντεο

 H γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι στην Ταϊβάν ενώ έκανε σεξ και γλίτωσε με έναν μικρό τραυματισμό στην πλάτη.

Ένα νεαρό ζευγάρι επιχείρησε να κάνει λίγο πιο πικάντικη και περιπετειώδη τη σεξουαλική ζωή του, αλλά και να εκτοξεύσει την αδρεναλίνη και τη λίμπιντο, κάνοντας σεξ στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Μόνο που κάτι, άγνωστο ακριβώς τι, πήγε στραβά και η άτυχη γυναίκα βρέθηκε να προσγειώνεται στην οροφή ενός αυτοκινήτου.

Την πτώση του τρόμου κατέγραψε μάλιστα κάμερα ασφαλείας, με αποτέλεσμα το βίντεο να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Σε αυτό απαθανατίζεται η γυναίκα, ουρανοκατέβατη, να πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο. Για καλή της τύχη δεν έχει βγάλει όλα της τα ρούχα και για ακόμα καλύτερή της δεν τραυματίστηκε (τουλάχιστον σοβαρά).Την ίδια στιγμή, ο σύντροφός της, ο οποίος έχει κατέβει σοκαρισμένος κάτω, την παίρνει αγκαλιά, ενώ στη γειτονιά προκαλείται αναστάτωση.

«Περπατούσα σπίτι όταν άκουσα έναν δυνατό θόρυβο. Δεν την είδα να πέφτει, αλλά την είδα πάνω στο αυτοκίνητο. Ένας άνδρας πήγε κοντά της και τη βοήθησε», ανέφερε περαστικός.

Η άτυχη νεαρή μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με έναν μικρό τραυματισμό στην πλάτη. Το ασυγκράτητο ζευγάρι, θα σκεφτεί πάντως πολύ καλά πριν αποφασίσει να κάνει κάτι τόσο παράτολμο στο μέλλον, καθώς εκτός από την περιπέτεια που έζησε, καλείται να πληρώσει και τη «λυπητερή» για την επισκευή του αυτοκινήτου, το οποίο ανήκει σε άλλον ένοικο της πολυκατοικίας.

loading...