ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ πρόταση σε πανελλήνιο κανάλι! «Οι ΜΕΘ που διατίθενται σε ανεμβολίαστους να ισοδυναμούν με το πληθυσμό τους» – ΒΙΝΤΕΟ


 
Υπάρχει κάποια αρχή να παρέμβει στα όσα απίστευτα ακούμε;;;

Μία απάνθρωπη πρόταση ακούστηκε στον «αέρα» της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ νωρίτερα σήμερα.


Καλεσμένος στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» ήταν ο Λοιμωξιολόγος, Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση με τους εμβολιασμούς και τα κρούσματα.


Ωστόσο παρά το ότι θα περίμενε κανείς, η «βόμβα» δεν ήρθε από τα χείλη του λοιμωξιολόγου, αλλά από δημοσιογράφο του πάνελ, που κατά λέξη ξεστόμισε τα εξής εξοργιστικά:


«Δεν είναι δυνατόν το 30% του ανεμβολίαστου πληθυσμού να κατέχει το 100% των ΜΕΘ της χώρας. Και το 70% που θέλει ΜΕΘ για άλλους λόγους επειδή τρακάρει με το αμάξι, παθαίνει εγκεφαλικά και καρδιακά να μην έχει ΜΕΘ. Είναι άδικο δηλαδή».


Εδώ ο δημοσιογράφος παραλείπει (εσκεμμένα;;;) το γεγονός ότι οι ΜΕΘ που έχουν δεσμευθεί για τους ασθενείς με κορωνοϊό αποτελούν μόνο ένα ΜΕΡΟΣ από τις συνολικές ΜΕΘ που υπάρχουν στα ελληνικά νοσοκομεία!


Είναι μία τεράστια ανακρίβεια και παράλειψη την οποία προς μεγάλη μας έκπληξη δεν διορθώνει ούτε ο «ειδικός» του πάνελ.


Τα «μαργαριτάρια» ωστόσο συνεχίστηκαν:


«Λένε ” τα δικαιώματα και το ένα και το άλλο” οι αντιεμβολιαστές. Έχουν και οι άλλοι δικαιώματα. Κανονικά έπρεπε το ποσοστό των ΜΕΘ που διατίθεται για ανεμβολίαστους να ισοδυναμεί με το ποσοστό του πληθυσμού τους. Μην μας λένε συνέχεια ότι “έχω το δικαίωμα, έχω το δικαίωμα”».


Δεν υπάρχουν σχόλια :