Υποχρεωτικός εμβολιασμός στις ΕΔ: Σε κίνδυνο η ασφάλεια της χώρας- Επιστολή αξιωματικού δείχνει τι μέλλει γενέσθαι

Αντιδρά ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και πλέον είναι ένα ζητούμενο το πώς θα ξεπεραστεί αυτό με δεδομένη την λειψανδρία και τις μειωμένες επανδρώσεις των μονάδων, αν τεθούν σε υποχρεωτική αργία.

Ουσιαστικά θα πρόκειται για διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού ένα ποσοστό τουλάχιστον 20% από το 35% που δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα, δεν πρόκειται να εμβολιαστούν!

Αυτός είναι και ο λόγος που εκδιώχθηκε ο Α.Στεφανής από την θέση του υφυπουργού καθώς αντιστεκόταν σθεναρά στην επιβολή του μέτρου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στον Στρατό.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον Νίκο Χαρδαλιά η υποχρεωτικότητα είναι προδιαγεγραμμένη. Και όπως λένε οι πηγές χαριτολογώντας: «Ο Χαρδαλιάς θα εμβολιάσει και τις πέτρες»!

Αυτό μπορεί να σημάναι και το τέλος της επιχειρσησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήδη πολλά στελέχη μιλώντας στο defencenet.gr έχουν ξεκαθαρίσει ότι «Προτιμούν να πάνε σπίτι τους με αργία παρά να εμβολιαστούν». Και πρόκειται για πιλότους, στελέχη μονάδων του Στόλου, στελέχη των ειδικών δυνάμεων κλπ.

Μάλιστα είχαμε τονίσει αρκετές φορές πως ο Κ.Μητσοτάκης θεωρεί πως ο Ν.Χαρδαλιάς είναι ο άνθρωπος για τις «δύσκολες αποστολές και ανακοινώσεις» και τώρα όπως όλα δείχνουν του ανατίθεται να εμβολιάσει υποχρεωτικά το στράτευμα.

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή στρατιωτικού ιατρού προς τα προϊστάμενα κλιμάκια με την οποία δηλώνει την άρνησή του να εμβολιαστεί

Δείτε την αποκαλυπτική επιστολή

Το μόνο που έχει τελικά καταφέρει η κυβέρνηση με αυτή της την εμμονή (υποχρεωτικός εμβολιασμός) είναι να δημιουργεί ρωγμές στη συνοχή και το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων σε μια πολύ κρίσιμη για τα εθνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Όλο αυτό επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του pronews.gr καθώς εντός του Σεπτεμβρίου, Ένοπλες Δυνάμεις Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19.

loading...