Μητσοτάκης και Πατούλης σε πλήρη πανικό…

Είναι απίστευτη η εποχή που ζούμε! Εν ονόματι του Covid-19 καταργούνται συνταγματικά και δημοκρατικά δικαιώματα. Βασιλεύει η απανθρωπιά στις κυβερνητικές αποφάσεις. Η υγειονομική δικτατορία που επιβάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σημιτική κυβέρνησή του, δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί με την χούντα των Συνταγματαρχών. Είναι κατά πολύ χειρότερη. Σήμερα στοχοποιείται η ελευθερία των πολιτών και ποινικοποιείται η αντίθετη άποψη.

Έτσι σε αυτήν την τρέλα που έχει καταλάβει τον Έλληνα Πρωθυπουργό, πληθαίνουν καθημερινά οι κλήσεις των Ιατρικών συλλόγων σε “απείθαρχους” ιατρούς. Η ιατρική γνώμη τους ποινικοποιείται, διώκεται, τιμωρείται!

Οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας ως άλλοι “χωροφύλακες” της Επιστήμης, βάλλονται κατά την βασικής της αρχής: Tης αμφισβήτησης της ελευθερίας, της σκέψης και του λόγου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών του κ. Γιώργου Πατούλη έχει καλέσει τον γνωστό καρδιολόγο κ. Φαίδωνα Βόβολη, επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” σε απολογία, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Το θέμα με τις κλήσεις που δέχεται από τον ΙΣΑ έχει πλέον γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του!

Κύκλοι από το περιβάλλον του κ. Βόβολη μιλούν για νέα κλήση του από τον ΙΣΑ, ενώ δεν πέρασαν λίγες ημέρες από την προηγούμενη κλήση που δέχθηκε για να απολογηθεί, επειδή το “Πρώτο Θέμα” τον αποκάλεσε… “καθηγητή”!

Και όλα αυτά με το θέμα του ΠΙΣ να εκκρεμεί για καιρό. Λογικό; Μαθαίνουμε ωστόσο, πως ο ίδιος ο ΠΙΣ δεν ήταν σε θέση να συνεδριάσει μέχρι 09/09, μέχρι που ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με προσωπική του παρέμβαση κατέστησε την διάταξη που απαιτούταν για τη νομιμοποίηση του ΠΙΣ και την σύγκλησή του σε συνεδρίαση… μέχρι τότε, ο ΠΙΣ δεν γινόταν να συνεδριάσει καν!

Όμως, ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως ουδείς εκ των λοιμωξιολόγων της επιτροπής δεν μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματα που ιατρικά τεκμηριώνει ο γνωστός καρδιολόγος…

Και κάπου εδώ αναρωτιόμαστε! Αυτό που ενοχλεί τελικά τον ΙΣΑ και τον κ. Πατούλη είναι οι ιατρικές τεκμηριώσεις του κ. Βόβολη, ή η πολιτική δύναμη που έχει αποκτήσει;

Γιατί χιλιάδες είναι οι ακόλουθοί του στα social media! Χιλιάδες οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της χώρας μετά τα καλέσματά του με την συγκέντρωση της 14ης Ιουλίου να είναι από τις πλέον δυναμικές της τελευταίας δεκαετίας!

Συγκεντρώσεις που αδυνατεί να κάνει τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα!

Πάντως αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή πτώση, και προσπαθεί εναγωνίως να ανεβάσει τα ποσοστά της με επικοινωνιακά τρυκ τύπου far west, με γελαδάρηδες και ανέμελους πολιτικούς, χάνοντας κάθε ίχνος σοβαρότητας!

Τα ίδια ισχύουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ αφού η διακυβέρνηση της χώρας από το κόμμα της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον Αλέξη Τσίπρα τους στοιχειώνει!

Έτσι είναι εύλογο να φοβούνται τον ίσκιο τους, όπως είναι εύλογο να φοβάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης την λαϊκή οργή του λαού!

Που θα απορροφηθεί από μια νέα και ταχέως ανερχόμενη δύναμη!

Και ο επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” δείχνει να μπορεί να εμπνεύσει τον λαό…

Από εκεί και μετά απαιτούνται πολλά άλλα θέματα για να πετύχει ένα νέο πολιτικό εγχείρημα!

Εδώ λοιπόν γεννάται το ερώτημα:

Τελικά τα χτυπήματα των Ιατρικών Συλλόγων σε επιφανείς επιστήμονες είναι επιστημονικά ή πολιτικά;

Εμείς τα συμπεράσματά μας τα έχουμε βγάλει και αναμένουμε να επιβεβαιωθούν!!

Νικολόπουλος και λοιπές πολιτικές δυνάμεις στην 1η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ…

Την Παρασκευή 17.09.2021 πραγματοποιήθηκε η 1η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχε ο Νίκος Νικολόπουλος πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος!

Ο οποίος διερωτήθηκε: Τί κάνουμε σαν Έλληνες πολίτες για τη χώρα μας;

Τι κάνουμε εμείς οι πολιτικοί και όσοι ασχολούνται με τα κοινά μπροστά στη καταστροφή που όλοι βλέπουμε να έρχεται; Τι μας ζητάει ο κόσμος;

Ποιο ερώτημα μας θέτει καθημερινά και επίμονα; Αν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα γιατί αδυνατείτε να κάνετε μια συμμαχία; έναν Εθνικό Συνασπισμό;

Ε λοιπόν εμείς που αφήσαμε το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΘ στο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ ΤΟΞΟ δώσαμε την απάντηση από την 1η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ κάνοντας το ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ σαν Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες.

Συγκροτούμε ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΛΑΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με στόχο την είσοδο στη Βουλή και τη ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Εμείς βάζουμε τις μικρές μας δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια «και δεν θα το βάζουμε κάτω».

Οι δεκατρείς (13) συμμετέχοντες στην 1η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ τόνισαν όλοι με μια

φωνή πως: «Το ερώτημα δεν είναι πια τι συμβαίνει αλλά τι κάνουμε καθώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο»

Η κίνηση μας έχει χαρακτήρα ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΟΣ είπε ο έμπειρος κοινοβουλευτικός Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε: Εμείς βάζουμε τις μικρές μας δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια «και δεν το βάζουμε κάτω. Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο με θετική διάθεση. Με συγκλίσεις, συμπράξεις και συμφωνίες για κρίσιμα ζητήματα, χωρίς καιροσκοπισμούς. Στόχος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ θα είναι να περάσει πολύ πάνω από το κατώφλι του 3%. Δεν ξεχνάμε ποιον εξυπηρέτησαν 3 κόμματα του 2,8% στις τελευταίες εκλογές… Η πολυδιάσπαση δεν επέτρεψε να μπουν στη Βουλή και αυτό τελικά εξυπηρέτησε το πρώτο κόμμα. Εμείς του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και εγώ προσωπικά έχουμε τη δική μας οπτική γωνία υπό την οποία προσεγγίζουμε τα σημερινά πολιτικά τεκταινόμενα και με δεδομένο το πολιτικό μας αποτύπωμα. Έχουμε σοβαρούς προβληματισμούς όμως για τον ευρύτερο χώρο που συνοπτικά ονομάζουμε κεντροδεξιά.

Επίσης κρίνοντας τους κομματικούς σχηματισμούς που θεωρούνται ότι είναι κάποιες εκφράσεις αυτού του κοινωνικού χώρου διαπιστώνουμε την

εκτεταμένη σύγχυση αρχών και την παρεπόμενη αντιπαραγωγική και διαρκώς αστοχούσα πολιτική πρακτική. Ένας πολιτικός σχηματισμός, ένας εθνικός συνασπισμός που θα κάλυπτε αυτό το κενό πιστεύω ότι λείπει. Οι προσπάθειες για να σχηματιστεί και να μορφοποιηθεί αυτός ο συνασπισμός σε τρόπο να γίνει κυβερνητικής προοπτικής γίνονται και μάλιστα εντείνονται μέρα με την ημέρα!

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος θέλει και μπορεί να είναι μία

συμβάλλουσα πολιτική δύναμη στην ίδρυση και γιγάντωση αυτού του εθνικού συνασπισμού. Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος είναι έτοιμο για συνεργασίες με ξεκάθαρες τις βασικές προγραμματικές θέσεις καθώς και τους όρους συμμετοχής στην επόμενη ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με δεδομένο τον στόχο ότι θα περάσουμε το κατώφλι του Κοινοβουλίου.

Μπήκαμε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο και οι σαρωτικές επιπτώσεις της νέας μεταμνημονιακής Covid κρίσης θα οδηγήσουν αναπόδραστα σε κατάρρευση παραδοσιακών πολιτικών οριοθετήσεων και συμβατικών κομματικών περιχαρακώσεων, δημιουργώντας αναπόφευκτα ένα οξύ ζήτημα εκπροσώπησης των «μετέωρων» κοινωνικών στρωμάτων που θα πληγούν από την κρίση στη νέα πολιτική πραγματικότητα που ανακύπτει.

Εμείς, το ΧΡΙ.ΚΕ., δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς, ποτέ δεν μείναμε.

Συζητούμε με πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες, με ενεργούς πολίτες και ήδη προχωρούμε στην δημιουργία Συνασπισμού. Ήδη έχουμε καταρτίσει Καταστατικό Συνασπισμού και πλαίσιο Αρχών και Συνεργασίας και το έχουμε προωθήσει στους συνομιλητές μας για επεξεργασία ώστε να πάρουν την τελική τους μορφή.

Έχουμε δεσμευθεί για συμμετοχή σε μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα εάν και εφόσον υπάρξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και πολιτική Σωτηρίας για τους Έλληνες πολίτες. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά θεωρούμε ως απαραίτητη προϋπόθεση την Δημιουργία Υπουργείου Οικογενειακών Υποθέσεων και Μέριμνας, για την ενίσχυση της οικογένειας και το

δημογραφικό, νέο Νόμο για τους Δανειολήπτες ανάλογο του Νόμου Κατσέλη, νόμο για τα πανωτόκια ανάλογο του νόμου Καραμανλή που θα κουρεύει ουσιαστικά όλα τα τοκογλυφικά δάνεια (Επαγγελματικά, στεγαστικά, καταναλωτικά).

Επίσης θα έχουμε συμφωνήσει ρητά κατηγορηματικά σε συγκεκριμένα ποσοστά επί του ΑΕΠ για την Παιδεία, την Υγεία και την Άμυνα.

Αυτές είναι μερικές ενδεικτικές αλλά βασικές προτάσεις που έχουμε επεξεργαστεί υπάρχουν ασφαλώς και αρκετές άλλες τις οποίες είμαστε έτοιμοι ως Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα με καθαρές διατυπώσεις να θέσουμε υπόψη όσων θέλουν να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο εθνικό ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ που δεν θα έχει στόχο απλά να μπει στη Βουλή αλλά να αποτελέσει το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ και όχι το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ όπως πρόσφατα είπε ο κ. Τσίπρας…

Ακούσαμε στην 1η ΑΝΤΙ ΔΕΘ τον Δρ. Δημήτρη Κούβελα και συμφωνήσαμε μαζί του ότι: «Λύση δεν αποτελούν μόνο τα εμβόλια και τα φάρμακα, αλλά τα μέτρα δημόσιας υγείας, Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και φροντίδα κατ’ οίκον.»

Επίσης συμφωνούμε απόλυτα με τον Δημ. Καζάκη του ΕΠΑΜ που τόνισε

από το ίδιο βήμα: «Η Παγκόσμια οικονομία έχει χρηματικοποιηθεί, η χώρα

βυθίζεται και καταρρέει, η ελληνική οικονομία είναι μια οικονομία του φαίνεσθε! Ενώ μας λένε ότι το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 16,2 (που είναι για γέλια ακόμα και ως αναφορά) και δεν μας λένε πόσο αυξήθηκε το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα και πόσο διεθνής εγκληματική διαχείριση χρήματος γίνεται μέσω της χώρας μας (ναρκωτικά, human trafficking, κ.ά.) Το μόνο δικαίωμα του Έλληνα πολίτη σήμερα είναι να «υπακούει». Αυτό θέλουν να μας περάσουν σήμερα».

Και ο Τάσος Γκουριώτης (Δημοσιογράφος pronews) μας κινητροδότησε λέγοντας μας: «Ακόμη και τα έσοδα από την Ακρόπολη έχουν περάσει στο

Υπερταμείο. Το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος έχει εκτοξευθεί. Η Ελλάδα καρπαζοεισπράκτορας γίνεται και επί Κυριάκου Μητσοτάκη η χώρα αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα.»

Δεν διαφωνούμε ούτε με τις απόψεις του Παναγιώτη Μαντά (Ιστορικό

στέλεχος στη Δ.Ε. ΔΗΚΚΙ γιατρός του ΕΣΥ) που μας είπε: «Οι προχθεσινοί ήρωες του ΕΣΥ σήμερα πετάγονται έξω από το σύστημα στην ανεργία. Το λάστιχο θα σπάσει και θα ζήσουμε μια έκρηξη νοσηρότητας στο γενικό πληθυσμό. Πώς αφαιρείται ένα συνταγματικό δικαίωμα; Πώς υποχρεούται κάποιος να κάνει εμβόλιο ενώ έχει αντισώματα; Απέναντί μας είναι οι BIG PHARMA».

Ο Νίκος Νικολόπουλος κλείνοντας τόνισε: Και οι 13 είναι υπέροχοι και τα

κόμματα που εκπροσωπούν είναι «κινητήρες μεγάλης εκλογικής ιπποδύναμης. Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες σε όλα αυτά τα χρόνια των πολιτικών παγετώνων αποδείξαμε με την συμπεριφορά μας – παράτησα την Υπουργική καρέκλα για να μην κάνω «πολιτικές κολοτούμπες» – όλοι ξέρουν και τους αγώνες μας καθώς και την ανιδιοτελή συμμετοχή μας στις τέσσερις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις . Από την 1η ΑΝΤΙ ΔΕΘ ομολογούμε ότι ναι – όπως είπε ο Πρόεδρος των Ελλήνων ριζοσπαστών Σάββας Τσιτουρίδης – «ΣTOYΣ

AΓΩNEΣ ΓIA TO KAΛO ΔEN ΠEPIΣΣEYEI KANEIΣ»!!

loading...