Μητσοτάκη είσαι πλέον μισητός και ανεπιθύμητος στους Έλληνες!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης*

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος – 

Εντύπωση, αλλά και εξαγωγή κάποιων συμπερασμάτων προκάλεσαν οι αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό κατά την εξόδιο ακολουθία του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη την Τετάρτη! Αν και οφείλω να τονίσω ότι διαφωνώ με αυτές τις αντιδράσεις σε τέτοιες περιστάσεις αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τις δικαιολογώ,γιατί πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Οι πολίτες αντέδρασαν ενστικτωδώς!

Ο κόσμος βιώνει την, χωρίς σοβαρή αιτία, απομάκρυνση από την εργασία του, το βιασμό της ψυχής του, την καταπάτηση των δικαιωμάτων του, τον καθημερινό εκβιασμό και την κατατρομοκράτησή του από έναν αυταρχικό πρωθυπουργό που, εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, παραβιάζει ασυστόλως τα δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών! Ο Μητσοτάκης είναι ένας πρωθυπουργός που καταρρέει μέρα με τη μέρα, αγνοώντας το κακό που έχει προκαλέσει σε χιλιάδες κόσμο και πληρώνει τα επίχειρα της απάνθρωπης πολιτικής του και της λοξοδρόμησής του σε αυταρχικές μεθόδους διακυβέρνησης που συνδέονται με ολιγαρχικά καθεστώτα! Προσεχώς αναμένεται ολική συντριβή του!

Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί θυμίζει τις μέρες πριν την κατάρρευση του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου του νεότερου όπου μόλις εμφανίζονταν, σε δημόσιες εκδηλώσεις, τον γιούχαρε ο κόσμος όχι βέβαια σε τέτοιο μεγάλο βαθμό όπως συνέβηκε με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του νυν πρωθυπουργού! Eπίσης, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του απευθύνθηκε στο γενικό γραμματέα του ΚΚΕ και του είπε ότι έπρεπε να περιφρουρήσετε την εκδήλωση λες και στη νεκρώσιμη ακολουθία υπήρχαν άτομα μόνο από το ΚΚΕ! Με άλλα λόγια, αποκαλύφθηκε ότι ο αρχηγός της ΝΔ βρίσκεται σε σύγχυση και είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Επιπλέον, φανέρωσε πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος τους οπαδούς των κομμάτων συμπεριλαμβανομένων και τους οπαδούς της ΝΔ σαν άβουλα όντα-πρόβατα που πρέπει να πράττουν ότι λέει ο αρχηγός τους! Κύριε Μητσοτάκη πρέπει να καταλάβεις ότι με αυτά τα απαράδεκτα που πράξατε ο κόσμος είναι απέναντί σου! Πλέον κρίνεται επιβεβλημένη η παραίτησή σου και η προσφυγή σε εκλογές για να αποφύγουμε τα χειρότερα! Εν κατακλείδι, ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει δυναμικό παρόν στο Λευκό Πύργο το Σάββατο το απόγευμα, επί ευκαιρία της επίσκεψης του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, αντιδρώντας στoν υποχρεωτικό εμβολιασμό και στα υπόλοιπα παράλογα κυβερνητικά μέτρα που διαχωρίζουν τους πολίτες και παραβιάζουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα!

loading...