Μένει να δείξουν και το αφεντικό τους! Συλλεκτικό ΒΙΝΤΕΟ για τους διεθνιστές, θα κάνει «ΚΡΟΤΟ»

 

Το ένα χέρι νίβει τ΄ άλλο και τα δυο την παγκόσμια χούντα…

Οι διεθνιστές γνωρίζονται! Είναι η βιτρίνα των όσων προωθούνται παγκοσμίως και στις μέρες μας έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους με την σταδιακή εγκαθίδρυση δικτατορικού παγκόσμιο καθεστώτος με πρόσχημα την Υγεία και το περιβάλλον.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε Ροκφέλερ και Κλάους Σβαμπ, ο επικεφαλής της Μεγάλης Επανεκκίνησης υμνούν τον έτερο παγκοσμιοποιητή, Χένρι Κίσινγκερ.

Ο Δαυίδ Ροκφέλερ είχε αναφέρει πως στρατολόγησε τον Κίσινγκερ και ο Κλάους Σβαμπ πως στρατολογήθηκε από τον Κίσινγκερ! Άλλος είναι όμως το αφεντικό! Ίσως προσεχώς ο πλανήτης δει την συνέχεια…

Όπως αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο, ο Χένρι Κίσινγκερ είχε στενές επαφές με την οικογένεια Ροκφέλερ.

Είχε πει ο Ντ. Ροκφέλερ (12 Ιουνίου 1915 – 20 Μαρτίου 2017): «Πράγματι, νομίζω ότι ήμουν ο πρώτος που τον γνώρισε, επειδή ήταν μέλος μιας οργάνωσης που ονομάζεται συμβούλιο εξωτερικών σχέσεων στην Νέα Υόρκη.

Εκείνη την εποχή ήταν ένας νέος εκπαιδευτικός στο Χάρβαρντ. Με εντυπωσίασε τόσο πολύ που τον γνώρισα στον αδελφό μου Νέλσον, που ήταν τότε κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Νομίζω ότι είναι ένας από τους πιο αξιόλογους διεθνείς πολιτικούς στον κόσμο».

Κλάους Σβαμπ: «Υπήρξε ένα μάθημα, ένα σεμινάριο του Χένρι Κίσινγκερ που μου άνοιξε πραγματικά τα μάτια, δεν έγινα δεκτός στο σεμινάριο, αλλά καθόμουν και άκουγα στα μαθήματα. Νομίζω ότι με άφησε να μπω γιατί ήμουν Γερμανός.

Αυτό δημιούργησε μια φιλία που έχει διαρκέσει μέχρι σήμερα και ξέρετε ότι ο Χένρι είχε πάει αρκετές φορές στο Νταβός και νομίζω ότι η συμμετοχή μου στα σεμινάριά του με ώθησε να αναπτύξω το ενδιαφέρον μου για τις γεωπολιτικές υποθέσεις».

loading...