ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ; Να σταματήσει άμεσα το έγκλημα της εθνομηδενιστικής εκμάθησης της αγγλικής ως μητρικής γλώσσας στα νήπια.

 Προς του κυρίους  Έλληνες βουλευτές,

Διαβιβάζεται το κατωτέρω για το εν εξελίξει έγκλημα της αντάξιας των προηγηθέντων από Σημίτη και μετά εποχή και  επιπλέον Μπιλτεμπεργκ κυρίας  υπουργού  όχι Εθνικής Παιδείας. Για εκμάθηση στα νήπια ως ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ της αγγλικής

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Ακόμα και στην υπό αγγλοκρατία τότε Κύπρο στα υπό την αποικιακή αγγλική  κυβέρνηση υπαγόμενα δημοτικά σχολεία,  τα αγγλικά άρχιζαν στην 5η τάξη δημοτικού. Δηλαδή ακόμα και οι άγγλοι σεβόντουσαν την Ελληνική ως μητρική γλώσσα.

·      Ζουν στον νεοταξικό μάλλον «κόσμο» τους όσοι δεν αντιλαμβάνονται ακόμα και τη σύγχιση στο μυαλό των νηπίων από το αλαλούμ της ξένης γλώσσας.

·      Οι εν λόγω ισως θα πρότειναν, αν η νέα τάξη το επέτρεπε,   την επιπλέον διδασκαλία στα ελληνόιπουλα νήπια, της γαλλικής και άλλων γλωσσών. Αφού όπως γράφουν, γελειωδώς κατά τη γνώμη μου,  «εδώ βασίζετε στην λανθασμένη σιωπηρή υπόθεση ότι ο αναπτυσσόμενος άνθρωπος δεν έχει την διανοητική δυνατότητα να μάθει ταυτόχρονα και καλά δύο ή και τρεις γλώσσες».

·      Αναπτυσσόμενο άνθρωπο εννούν εγγκληματικά και μάλλον εθνομηδενιστικά (η κ. Υπουργός, αντάξια των προηγηθέντων από Σημίτη και μετά εποχή, είναι επιπλέον Μπιλτεμπεργκ), το νήπιο !!!!!

·      Να σταματήσει άμεσα το έγκλημα της εθνομηδενιστικής εκμάθησης της αγγλικής ως μητρικής γλώσσας στα νήπια.

·      Από την Μπίλντεμπερκ εθνομηδενίστρια και με την πράξη της αυτή, υπουργό.

·      Που προφανώςεκτελεί εντολές.κ.υπουργό.

 

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...