ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…. ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ “ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ! ! !

5.500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ “ΦΥΛΑΝΕ” ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η αρχή του τέλους για τον πρωθυπουργό πήρε σάρκα και οστά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο στη Μητρόπολη Αθηνών όσο και στον Γαλατά Χανίων γνώρισε την οργή και την αγανάκτηση των Ελλήνων, που δεν δίστασαν -παρότι βρίσκονταν σε κηδεία- να τον αποδοκιμάσουν έντονα.

Το μεγάλο βάρος όμως, δίνεται στη Θεσσαλονίκη, όπου ανοίγει αύριο, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, τις πύλες της Διεθνή Έκθεση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι εκεί ως είθισται, για να ταΐσει με τους “τόνους σανό” που έχουν φορτωθεί σε κάθε μέσον για την Θεσσαλονίκη, όλους τους ιθαγενείς, τα κομματόσκυλα και τους επιστρατευμένους κλακαδόρους που θα παραβρεθούν εκεί, λες και του είπε κανείς ότι όλοι εμείς έχουμε μνήμη χρυσόψαρου…. 

Για την παρουσία του όμως, στην πόλη, έχουν επιστρατευτεί 5.500 αστυνομικοί, καθώς αναμένονται μαζικές συγκεντρώσεις σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τον πρωθυπουργό από… κακά συναπαντήματα.

Σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά Μέσα πάνω από 20.000 πολίτες που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό αναμένεται να διαδηλώσουν, αριθμός που πιθανότατα θα είναι πολύ μεγαλύτερος, αφού τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ συνηθίζουν να μειώνουν τον αριθμό των διαδηλωτών.

Το σίγουρο είναι όμως, ότι επειδή δεν ζούμε στην κοιλάδα του Μπεζαβάρ που σε απλά Ελληνικά λέγετε γερμανικό προτεκτοράτο και που βρέχεται από το Αιγαίο, το Ιόνιο και την Μεσόγειο και που το κατοικούν ανεγκέφαλοι κομματικοί ιθαγενείς,

θα έχουμε και τις (καθιερωμένες) συγκεντρώσεις από συνδικάτα και ομοσπονδίες, διαδηλώσεις ετοιμάζουν ομάδες αριστεριστών, ενώ κάθε άλλο παρά απίθανο είναι να δούμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης να διαμαρτύρονται και οπαδοί ομάδων, καθώς ήδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ανακοινώσει συγκέντρωση κατά των διαχωρισμό των πολιτών.

Την ίδια ώρα, αξιωματικοί της Ασφάλειας «ξεψαχνίζουν» σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να έχουν εικόνα των καλεσμάτων, αλλά και των κινήσεων που σχεδιάζουν οι πολίτες που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Όπως κάθε χρόνο πλέον, έτσι και φέτος εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. θα δίνουν τα drones αλλά και το ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται να ανηφορίσουν για τη Θεσσαλονίκη και οι «Αίαντες» σε περίπτωση πρόκλησης επεισοδίων.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β.τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! 

loading...