Θα εξαφανίσουν το ΒΙΝΤΕΟ!!! Επιστήμονες ξεφτιλίζουν τους «ειδικούς» και καταγγέλλουν «ΠΟΛΕΜΟ» κατά της ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ

 ΑΝΟΗΣΙΕΣ η «τρίτη δόση» και τα πιστοποιητικά, λένε! Θα κλάψουν μανούλες με τα νέα ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Οι μελέτες στο Ισραήλ ενισχύουν το γεγονός πως η φυσική ανοσία είναι καλύτερη από τα εμβόλια και καταρρίπτουν τα θεωρήματα των γυρολόγων!

Μία από αυτές έγινε θέμα σε τηλεοπτικό σταθμό της Αμερική με επιστήμονες να καταβαραθρώνουν το πολιτικό, όπως ονομάζεται, κατεστημένο και την καθεστηκυία τάξη των κρατικών «γιατρών»: «Όσοι είχαν φυσική ανοσία ήταν έως και 13 φορές λιγότερο πιθανό να προσβληθούν απ’ την παραλλαγή Δέλτα σε σχέση μ’ εκείνους που έλαβαν 2 δόσεις του εμβολίου της Pfizer», αναφέρει.

Καλεσμένοι ήταν ο dr Jay Bhattacharya, καθηγητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, και ο dr Harvey Risch, καθηγητής επιδημιολογίας στη σχολή δημόσιας υγείας του Yale. Dr Bhattacharya.

«Γιατί συνεχίζουν να αγνοούν την φυσική ανοσία», ήταν το ερώτημα.

Dr Jay Bhattacharya: Πραγματικά δεν έχει καμία λογική!!!!! Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό -τουλάχιστον απ’ τα μέσα της περσινής χρονιάς ότι η φυσική ανοσία ήταν αρκετά αποτελεσματική! Το γνωρίζαμε αυτό βασικά επειδή είδαμε τόσο λίγες καταγεγραμμένες επαναμολύνσεις. Όσο η κοινότητα δημόσιας υγείας συνεχίζει να αρνείται την αποτελεσματικότητα της φυσικής ανοσίας, πραγματικά υπονομεύει την εμπιστοσύνη προς αυτήν.Και τα διαβατήρια εμβολιασμού δεν έχουν απολύτως καμία λογική λαμβάνοντάς το αυτό υπόψιν!!!!!! Ειλικρινά, μπορεί μάλιστα να είναι πιο ασφαλές να βρίσκεστε σ’ ένα δωμάτιο γεμάτο με ανεμβολίαστους ασθενείς που έχουν αναρρώσει από covid παρά να βρίσκεστε σ’ ένα δωμάτιο γεμάτο εμβολιασμένους ασθενείς».

Στην εκπομπή μάλιστα δίνεται απόσπασμα από τον πρώην επίτροπος του FDA, Scott Gottlieb, ο οποίος είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Pfizer και βιάζεται να απορρίψει την φυσική ανοσία. ΤΥΧΑΙΟ;;;

Στην συνέχεια μιλά ο dr Harvey Risch: «Μια άλλη μελέτη απ’ το Κατάρ έδειξε ακριβώς το ίδιο πράγμα σε περίπου 800.000-900.000 άτομα ,καταδεικνύοντας ότι η ανοσία του εμβολίου φθίνει σε 3 με 6 μήνες! Και δεν μπορείς να αντικαθιστάς τα πραγματικά δεδομένα με θεωρίες, και ο Dr Gottlieb έχει τις θεωρίες του, αλλά τα πραγματικά δεδομένα δείχνουν το αντίθετο! Το διαβατήριο εμβολιασμού είναι μια άχρηστη ιδέα! Και στο Ισραήλ έχουν ήδη δει 15 περιπτώσεις ανθρώπων που έλαβαν αναμνηστική δόση (τρίτη δόση) και κόλλησαν covid μετά την αναμνηστική δόση, δηλαδή μετά και την 3η δόση»!

 Επιπλέον ο Dr Rich αναφέρει πως δεν υπάρχει η τεχνολογία για να αντιμετωπιστεί ο COVID κάτι που πιθανώς θα πουν ότι θα  προσφέρει το υπερεμβόλιο, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεσαι.

Δείτε το βίντεο:

loading...