Μήπως τελικά οδηγούμαστε σε μία έμμεση ιδιωτικοποίηση της υγείας;

 Ελληνικό σύστημα υγείας “έμπαζε” όλα τα χρόνια αυτό είναι γεγονός που το γνωρίζουμε όλοι.

Από την 1η Σεπτεμβρίου και με την υποχρεωτική αποχώρηση των υγειονομικών υπαλλήλων που δεν συμφωνούν να κάνουν μία ιατρική πράξη τον εαυτό τους, το σαθρό οικοδόμημα της Δημόσιας Υγείας φαίνεται ότι οδηγείται στην τελική κατάρρευση.

Μοιάζει με την μεγαλύτερη “εθελούσια” έξοδο άνευ αποζημίωσης!

Τελικά μήπως η κυβέρνηση”τρίβει” τα χέρια της, αρπάζοντας μια ευκαιρία να “διαλύσει” τη δημόσια υγεία, και παράλληλα να ενοχοποιήσει τους υγειονομικούς υπαλλήλους;

Τους υγειονομικούς υπαλλήλους τηε δημόσιας υγείας που Θυμίζουμε Μέχρι πριν κάτι μήνες σύσσωμη όλοι οι υπουργοί και οι βουλευτές εκθείαζαν για το έργο που έχουν προσφέρει.

Ναι ήταν αυτοι, οι ιδιοι, που όλοι έλεγαν πόσο περήφανοι νιώθουν για αυτούς τους ανθρώπους που έχουνε βάλει πλάτη για να γίνουμε εμείς καλά.

Ναι είναι οι ίδιοι που τα τελευταία χρόνια παλεύουν με ελλιπές Ιατρικό υλικό, με λιγότερες κλίνες, με λιγοτερα χρήματα αλλα με με περίσσεια θέληση!

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που όσοι αποφάσισαν να προβούν στην Ιατρική πράξη τους κατηγορούν πλέον ως ανεύθυνους, αλλά με το που μπουν στο νοσοκομείο θα ψάχνουν να τους βρούν, να τους παρακαλεσουν να τους κανουν καλα…

Μήπως τελικά οδηγούμαστε σε μία έμμεση ιδιωτικοποίηση της υγείας; 

loading...