Βαρόνος Τζέικομπ Ρότσιλντ: «Ο κορωνοϊός δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας αντιπερισπασμός – Έρχονται άλλα» Τι ανέφερε για το τι έρχεται

 «Η πανδημία του κορωνοϊού είναι απλά ένας αντιπερισπασμός», τόνισε ο 4ος βαρόνος  Τζέικομπ Ρότσιλντ σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Βρετανός τραπεζικός επενδυτής  και μέλος της τραπεζικής οικογένειας των Ρότσιλντ τόνισε πως το μέγα πρόβλημα που θα απασχολήσει την ανθρωπότητα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, θα είναι η κλιματική αλλαγή και ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αντιπερισπασμό, για να σπεύσει στη συνέχεια να τονίσει βέβαια, μόλις αντιλήφθηκε ότι ίσως δεν έπρεπε να την χαρακτηρίσει έτσι, πως είναι μια τραγωδία.  

«Εννοώ το φαινόμενο, εννοώ, νομίζω, ότι η πρωτοφανής αυτή αλλαγή η οποία έχει έρθει τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, δεν υπάρχει ούτε ένα άτομα πάνω από την ηλικία των 6 ετών που δεν τον απασχολεί, έντονα η κλιματική αλλαγή.

Εννοώ υπήρχαν κατά καιρούς στο παρελθόν συζητήσεις, αλλά τώρα το ενδιαφέρον συνολικά του κόσμου είναι σε αυτά τα ζητήματα. Είτε είναι ξηρασίες, είτε θύελλες, είτε οι παραλίες που καταστρέφονται.

Όλα αυτά υπονομεύουν τη ζωή στον πλανήτη μας.», είπε ο Τζέικομπ Ρότσιλντ για να ερωτηθεί από την δημοσιογράφο:

«Και σε τι βαθμό η υπόθεση αυτή του κορωνοϊού έχει συμβάλλει στην απόκρυψη αυτών των ζητημάτων της κλιματικής αλλαγής; Δεν εννοώ πως η πανδημία του κορωνοϊού δεν είναι καταστροφική, αλλά πρέπει να σκεφτούμε σε μακροπρόθεσμο επίπεδο τον πλανήτη», ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Ναι φυσικά», είπε ο βαρόνος Ροτσιλντ για να συμπληρώσει:

«Ναι η πανδημία. Πρόκειται για ένα αντιπερισπασμό, αλλά πέρα από τον αντιπερισπασμό είναι και μια τραγωδία.»

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Για κάποιους ο κορωνοϊός είναι απλά ένα test case για την επιβολή μαζικών απαγορεύσεων αυτή τη φορά με αφορμή  το κλίμα.

 https://www.pronews.gr/

loading...