Η εκκωφαντική σιωπή της απουσίας των Αναρχικών.

 

Μέσα σε αυτό το κοπρο-τσουνάμι εσπευσμένης πια επίθεσης της Νέας Τάξης τα τελευταία δύο έτη, φανήκανε ποιοι είναι και οι αναρχικοί. Χώρισε η ήρα, από το σιτάρι.

Ο άλλος στρατός των πόλεων του Σόρρος όπως τους ονομάζουμε, με τα αδερφάκια τους τα στρουμφάκια, παίξαν ο καθένας το ρόλο του από το μετερίζι τους.

Ουδείς πιο αρχόμενος εκ του αναρχίζοντος όπως αποδείχθηκε, διότι μέσα σε δύο χρόνια κλειδώματος μέσα, εξουθένωσης ψυχών και οικονομίας, προβολής ενός γκεμπελικής ψυχοπάθειας τρομοπορνό καθημερινά απ τα κανάλια, και μίας εκβίασης ιατρικών όπλων στον πληθυσμό, αυτοί πίνουν στις κολλεκτίβες τους μπάφους τους και παίζουν προ.

Τώρα για τους γνήσιους αντιεξουσιαστές κοινοτιστές που δεν είναι δεμένοι σε μαρξιστικά άρματα και εγχειρίδια/παμφλέτες με την χορηγία του ντάντυ Σόρρος, υπάρχει ένα μικροφώς στο τούνελ, αλλά οι καημένοι αυτοί είναι κατα κύριο λόγο μόνοι και ανοργάνωτοι, για να κρατηθούν μακριά από την Σαπίλα, του κατευθυνόμενου αναρχισμού. Οπότε ας τους αφήσουμε προς το παρόν.

Και τι είδαμε τόσο καιρό από τα “φλεγόμενα αυτά νιάτα” της μπαν-αναρχίας? Ως γνήσια τέκνα του σιωνιστικού παναριστερισμού δεν φαίνονται να ιδρώνουν καθόλου για την εθνοκτονία, αφού μπορεί κάλλιστα να εξυπηρετεί και τις ατζέντες τους που έρχονται σε πλήρη συνάφεια με του Γουτενχοφ Καλλέργι. Κατάργηση των συνόρων, άλωση της ελληνοχριστιανικής λευκής Ευρώπης, και αντικατάσταση με την νέα επίμεικτη μογγολοειδή μετα-φυλή.

Μόνο η πράξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έπρεπε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ να καίγεται η Αθήνα, μεχρι να μην μείνει κολυβιθρόξυλο όρθιο. Αλλά ναι, το λόκνταουν είναι κακό όταν λειτούργησε για 3 μόνο μέρες στο καθεστώς της 21ης Απριλίου, και μετά δουλεύαν όλα ρολόι. Εκεί μας πειράζει. Όταν το κάνει όμως η “”Δημοκρατία””, για ΜΗΝΕΣ, και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, τότε όλα είναι οκ. Είναι πιο…. γλυκοτσούτσουνο φαντάζομαι το “δημοκρατικό μαμήσι”. Για να δείτε δηλαδή την διαστροφή της ιστορίας και την χειραγώγηση του νοήματος που επιχειρείται.

Που είναι τα πανάκριβα πανό με την εξεζητημένη μελάνη? Που είναι οι ιλουστρασιόν αφίσες που χορηγεί ο ντάντυ  Σόρρος και βγάζουν μάτι από μακριά? Που έπρεπε να μην φαίνεται τσιμέντο σε κτίριο πάνω από τις αφισοκολλήσεις. Αλλά φαίνεται ο ντάντυ δεν γίνεται να χορηγεί προπαγάνδα εναντίων των σχεδίων των αφεντικών του. Δεν είναι και κορόιδο. Κάτι ψευτοενημερωτικά φυλλάδια μόνο συλλογικοτήτων για το τί κακός που είναι ο καπιταλισμός, το άπαρχαιντ και ο αστισμός (cry us a river, τζίβα-boy), και καμία κλήση για γενική εξέγερση.

Που είναι ο Προυντόν, που είναι ο Πουτσίνι, που έχουν πάει όλοι εκείνοι οέο? Όταν είχε να κάνει με το σαρκίο τους, οι ψυχόδειλοι ψευτοανάρχες ξεχάσαν και Επανάσταση, ξεχάσαν και νεκρανάσταση τα ξεχάσαν όλα. Λές και η υγειονομία δικαιολογεί έστω και το 1% όσων συμβαίνουν τα τελευταία 2 χρόνια. Σαν καλά σκυλάκια μέσα στο σπιτάκι τούς, (ή γιάφκα, χαρτόκουτο, ή όπου αλλού την βρίσκουν), με τα ναρκωτικούλια τους, να ξεχνάνε την απύθμενη ανικανότητα τους για να παράξουν Έργο για την Ανθρωπότητα.

Και νά σου οι απολύσεις, οι αυτοκτονίες, το κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Και οι δισεκατομμυριούχοι να γίνονται τρισεκατομμυριούχοι. Ο παγκόσμιος πλούτος να ανακατανέμεται βαναύσως, και όχι προς όφελος του συνόλου. Το δημοκρατικό κράτος να επιβάλει το ένα μέτρο ελέγχου πάνω στο άλλο μέχρι τα γκοίμ να γίνουν ένας ευτελής αριθμός μέσα στο σύστημα τους με constant monitoring κάθε κίνησης τους. Τα συστήματα υγείας να καταρρέουν και αυτά. Αστική αναμορφοποίηση και εκμετάλλευση φτωχοποιημένων γειτονιών. Μέχρι και τα δάση δεν γλυτώσαν απ την δαιμονική μανία και απληστεία τους. Αλλά η τρόμπα τρόμπα. Γιατί ως γνωστόν, αν πετύχει η τρόμπα μάγκα, τι την θές την Βάνα Μπάρμπα (της δεκαετίας του 80-90 φυσικά).

Αλλά άντε, πες αυτοί απλά είναι θυμωμένοι με τον μπαμπά γιατί δεν τους πήρε το playstation μικρά και τους έμεινε τραύμα. Τί έγιναν οι τρομοκράτες? Που είναι τα πνευματικοπαίδια της 17 νοέμβρη? Τώρα που εξυπηρετούνται τα συμφέρονται της Τριμερούς και των Ρόθτσιλντ, κάθονται και παίζουν πασιέντζες? Άρα, βλέπουμε ΠΟΙΟΥΣ εξυπηρετούν, και ΠΌΤΕ δρούν μόνο και γιατί. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Ένα και ένα κάνουν δύο. Όλο το φάσμα από χρυσαυγή μέχρι τις τσιρλλογικότητες, είναι όλοι τα ίδια ιδεολογισμένα υλιστικά στακά, προιόντα της νοσηρής οβραικής φαντασίας για πλήρη αποσύνθεση του Ελληνοβυζαντισμού.

https://katohika.gr/

loading...