Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ…. ΑΦΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ! ! !

ΤΑ «ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΣΙΡΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… 

Οι εγκάθετοι υποστηρικτές του σκότους, οι πληρωμένοι δολοφόνοι της αλήθειας, της ελεύθερης σκέψης, άποψης και ενημέρωσης, με παραβίαση κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού μας πολιτεύματος που συνιστά κακουργηματική πράξη που διώκεται ποινικά και αστικά, καθώς «φιμώνουν» όλες τις φωνές των αντιφρονούντων, διαγράφοντας συνεχώς λογαριασμούς πολιτών που εκφράζουν τη διαφωνία τους για τους μαζικούς εμβολιασμούς, και γενικώς για τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση, τόσο για τον κορωνοϊό, όσο και για άλλα θέματα. 

Ο παρακρατικός μηχανισμός ο οποίος έχει στηθεί σε υπόγεια και στοές, συνεχίζει απτόητος τον πόλεμο, αφού η κυβέρνηση του «Πάρτε κόσμε οικόπεδα γωνία» ή σε απλά Ελληνικά η κυβέρνηση Ν.Δ έχει χάσει την ψυχραιμία της καθώς βλέπει, πως καθημερινά καταρρέει στην συνείδηση του Λαού, για αυτό, θα γίνονται συνεχώς όλο και πιο επικίνδυνοι, νομίζοντας, πως το κράτος και το παρακράτος τους, με την υπόγεια συνεργασία τους, πως θα καταφέρουν να  ΦΙΜΩΣΟΥΝ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ και θα τον στέλνουν ΦΥΛΑΚΗ από μια φράση αγανάκτησης του στο διαδίκτυο…

Παρ όλα αυτά, ότι και αν κάνατε τον τελευταίο καιρό … δεν μπορέσατε τελικά να φιμώσετε την φωνή της αλήθειας και έτσι από σήμερα, θα είμαι ξανά απέναντι σας.

Μια και ….

• Όσο με απειλείτε … «τόσο δεν μασάω» ! 

• Όσο μιλάτε … «τόσο δεν σας ακούω» !

• Όσο χαρατσώνετε τον Λαό … τόσο « δεν σας δίνω μία» ! 

• Όσο επικαλείστε ΤΩΡΑ την «Πατρίδα» … τόσο θα σας λέω ότι «δεν δικαιούστε να λέτε κουβέντα, γιατί οι προδότες σιωπούν ! 

• Όσο θα βγαίνετε στην τηλεόραση για «διαγγέλματα» … αυτή θα είναι κλειστή ! 

• Όσο υπάρχετε ακόμα στην Ελλάδα … θα μου προξενείτε ΑΝΑΓΟΥΛΑ ! ! !

Και επειδή … «Στο μάθημα της υποταγής έμενα πάντα μετεξεταστέος» ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ….  ΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ! ! !

Προειδοποιώντας ότι οι σταλινικές αυτές μέθοδοι, που έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν από τον περήφανο Ελληνικό λαό δεν θα περάσουν.

Για αυτό καθίστε καλά….γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα ! ! !

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...