Αυτοί είναι οι άριστοι κ. Μητσοτάκη; – Βίντεο από την επίθεση Πορφύρη σε δημοσιογράφο

 Ξεπέρασε κάθε όριο ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Αθανάσιος Πορφύρης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του τριήμερου συνεδρίου που διοργανώνουν στην Ηγουμενίτσα ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Ο συνδιοργανωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Αθανάσιος Πορφύρης, χωρίς να προκληθεί από εμένα και χωρίς καμία εξήγηση, πλησίασε στο τραπέζι – στον εξωτερικό χώρο του συνεδριακού κέντρου ξενοδοχείου – που καθόμασταν οι δύο εκπρόσωποι ΜΜΕ της Θεσπρωτίας (Ο διαχειριστής του thesppro.gr και εκδότης της εφημερίδας Τιτάνη Βαγγέλης Αναστασίου και η δημοσιογράφος/ ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Βάσω Γκόρου) και απαίτησε με έντονο ύφος από τον υποφαινόμενο, μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, να αποχωρήσει από το χώρο, το ξενοδοχείο στο οποίο διεξάγεται το συνέδριο και να κατευθυνθεί στο… πεζοδρόμιο, εκτός ξενοδοχείου.

Δεν άντεξε την κριτική μας το παιδί…

Φυσικά θα έπρεπε να γνωρίζει ο διορισμένος από την κυβέρνηση κ. Πορφύρης, πως δεν καταλαβαίνω από αυτά και όπως ήταν επόμενο τον έγραψα στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και συνέχισα κανονικά τη δουλειά μου.

Μάλιστα ο κ. Πορφύρης, όταν κατάλαβε πως δεν είμαι κανένα παιδάκι για να φοβηθώ και να ακολουθήσω τις υποδείξεις του, προχώρησε σε απειλή λέγοντας “εγώ απλά θα αναγκαστώ να κάνω αυτό που πρέπει” και έβγαλε το τηλέφωνό του, προφανώς για να καλέσει την αστυνομία.

Πολύ θα ήθελα να ήμουν σε μία μεριά και να έβλεπα το όργανο της τάξης να ξεκαρδίζεται στα γέλια μαζί του.

Πέρα από το γελοίο του πράγματος, το περιστατικό εκθέτει αυτούς που επέλεξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον κ. Πορφύρη.

Προφανώς αυτές οι πρακτικές είναι μέρος της πολιτικής των “‘άξιων και άριστων” που οραματίζεται ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προφανώς ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης είναι ικανοποιημένος από την όλη συμπεριφορά του κ. Πορφύρη.

Προφανώς και ο τοπικός “προστάτης” της και κυβερνητικός βουλευτής κ. Γιόγιακας, νομίζει πως δεν έχει καμία πολιτική ευθύνη.

Όσο ανέχεστε Πορφύρηδες, τόσο θα ξεφυτρώνουν Μπογδάνοι…

Να τον χαίρεστε όλοι μαζί εκεί, στην μεγάλη “Δημοκρατική” παράταξη.

Αναστασίου Αλ. Ευάγγελος

loading...