ΜΙΣΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

 




Της Λέττας Καλαμαρά*

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης “δολοφονεί” το Κράτος της Ελλάδας και καταστρέφει ζωές και οικογένειες Ελλήνων απροκάλυπτα. Η παράνομη, σύμφωνα με τη Νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για απαγόρευση κάθε διάκρισης λόγω covid 19, απόφασή του για αναστολή εργασίας του προσωπικού στα δημόσια Νοσοκομεία διαλύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τη συνοχή της κοινωνίας. Εξυπηρετεί μόνο εχθρούς της Ελλάδας και κανένα άλλον.

Τα Νοσοκομεία λειτουργούσαν ομαλά μέχρι τώρα, πολλές φορές ηρωικά, απέναντι σε έναν ιό για τον οποίο κανείς δεν αναλαμβάνει την ΕΥΘΥΝΗ να ορίσει και να αντιμετωπίσει διεθνώς. Η ανικανότητα της επιστήμης και της πολιτικής σε παγκόσμια βάση για τη φύση του ιού αλλά και τις παρενέργειες των εμβολίων που περιλαμβάνουν ακόμα και θάνατο λήπτη όφειλαν να προβληματίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν αρχίσει τις διώξεις εναντίον Ελλήνων και διχάσει την Ελλάδα. Αντί να διαφυλάξει την ενότητα των Ελλήνων επέλεξε τις “ανθρωποθυσίες” και την αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων των αποτυχημένων πολιτικών του.

Τα πάντα υπέρ της ιδιωτικής υγείας στην οποία θα αναγκάζονται οι βαριά φορολογούμενοι πολίτες να καταφεύγουν για τη σωτηρία τους. Με συνεχείς τις αποκαλύψεις αλλά και τις κομματικές δηλώσεις για αναστολές προγραμματισμένων αλλά και έκτακτων χειρουργείων μετά τις ανθελληνικές αποφάσεις Μητσοτάκη, Κικίλια και Χαρδαλιά, οι ασθενείς δεν θα έχουν κανέναν δρόμο σωτηρίας πλην τα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές.

Δεν υπάρχει προηγούμενο Πρωθυπουργού να διαλύει το Κράτος του και αυτό αποδεικνύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδιαφορεί πλήρως για το λαό από τον οποίο υφάρπαξε την ψήφο με πολιτικά ψέματα για το “βρώμικο” 2015 και τη Μακεδονία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διώκει και απειλεί εκατομμύρια ανεμβολίαστους Έλληνες δεν έχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση καθώς μετέτρεψε και τους ψηφοφόρους του σε ανθρώπινα θηράματα προς τέρψη αιμοβόρων εμβολιασμένων.

Η πολιτική κληρονομιά της οικογένειας Μητσοτάκη γίνεται συνώνυμη με την εθνική καταστροφή. Όπως και στην περίπτωση Παπανδρέου που επέβαλε απάνθρωπα και ανθελληνικά Μνημόνια αρχικά, θα περάσουν αυτές  οι πολιτικές οικογένειες στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας μας θυμίζοντας ατιμωτικές στιγμές για το Έθνος μας.

Οι εκλογές είναι η μόνη λύση για να επανέρθει η πολιτική και δημοκρατική ομαλότητα στον τόπο και να μιλήσει ο λαός. Μέχρι τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξοστρακίζει τον ανθό της Ελλάδας, τους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό μας, στην αλλοδαπή χωρίς ντροπή και με μίσος διορίζοντας πολίτες από το πεζοδρόμια ως Υπουργούς με δοτή εξουσία από άγνωστα κέντρα, ενδεχομένως ανθελληνικά.

Αίσχος, Κυριάκο Μητσοτάκη! Η παραίτηση σου είναι το μόνο θετικό που μπορείς να προσφέρεις στην πατρίδα μας πια πριν τη διαλύσεις πλήρως, όπως επιδιώκεις, στον πυρήνα της. 

loading...