Ο Ερντογάν καθιέρωσε ως Εθνικό σύμβολο της Τουρκίας τον ήλιο της Βεργίνας !!! Ποια είναι η στενή σχέση Ολυμπιάδας και Ερντογάν ;

Η δημοκρατία της Τουρκίας χρησιμοποιεί στις επίσημες συναντήσεις του Ερντογάν με προέδρους και πρωθυπουργούς κρατών, στις σημαίες, σε τοίχους και σε μαρμάρινες πλάκες, τον ήλιο της Βεργίνας, για να τονίσει την κατάκτηση της Ελλάδας, αλλά και για λόγους θρησκευτικών πεποιθήσεων του Τούρκου προέδρου. Είναι θλιβερό όμως άπαντες στην Ελλάδα και όχι μόνον κάνουν ότι δεν “βλέπουν.”

Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία. Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος (Contact : [email protected])

Δυστυχώς μια ακόμη πικρή δικαίωση της Ελληνικής-Χριστιανικής στήλης Επικρατέειν η Απόλλυθυσθαι σχετικά με την κατάκτηση της Ελλάδας, για την οποία πρώτος έχω κάνει αναφορά από το 2010 και με επιβεβαίωσαν οι Γεώργιος Κοντογιώργης, Γεώργιος Κασιμάτης και Θεόδωρος Κατσανέβας.

Γιώργος Κοντογιώργης: Η Ελλάδα είναι ένα κράτος υπό καθεστώς διπλής κατοχής, ντόπιας και ξένης!

Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί και έχει καθιερώσει τον ήλιο της Βεργίνας ως επίσημο εθνικό-κρατικό σύμβολο της Τουρκίας !!! Εν τούτοις ενώ αρκετοί νεοέλληνες επί χρόνια διαμαρτύρονται δικαίως για την χρήση του ήλιου της Βεργίνας από τα Σκόπια, δεν αναφέρουν απολύτως τίποτα για την τοποθέτηση του στις Τουρκικές σημαίες από τον πρόεδρο Ερντογάν !!!

Ο δεύτερος μεγαλύτερος πολιτικός του αιώνας μας τοποθέτησε το αρχαίο Μακεδονικό οικόσημο, για να δείξει την δύναμη του, την κατάκτηση της Ελλάδας στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και την στενή σχέση του με την Ολυμπιάδα την μητέρα του Αλέξανδρου.

Ο πιο άξιος διάδοχος του Ατατούρκ είναι ο σημερινός πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει την νέα Οθωμανική αυτοκρατορία. Τελικά τα “οράματα” του Ερντογάν κάθε άλλο παρά ουτοπικά είναι, όπως έλεγαν κάποιοι “αφελείς”. Για αυτό σημαντικό είναι να δει κανείς ποιος είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τι είναι ικανός να κάνει.

loading...