Δεν νομίζω να εχει περάσει τόσο αντιπαθητικός , μισητός πρωθυπουργός απο αυτή τη χώρα

Πρεπει να καταργηθουν ολα τα κομματα και να γινει μια συντονιστικη επιτροπη το πολυ 25 ατομων που θα βαλει ολα αυτα τα λαμογια φυλακη.Θελουν να σκοτωσουν ολους τους Ελληνες με τα δηλητηρια και δυστυχως υπαρχουν ακομη και σημερα πολιτες που ψηφιζουν και τρεχουν στα απατεωνιστικα αυτα κομματα. Οι ανεπροκοποι χαραμοφαηδες θα αντικαθιστουν με ατομα των 1000 ευρω που θα τρεχουν για το καλο της χωρας χωρις συμφεροντα και προδοσιες.

Μεχρι να πεθανουν οι μισοι Ελληνες θα καταλαβουν οτι μας διοικουν ξενα συμφεροντα που θελουν να μας αφανισουν και να εκμεταλευτουν τζαμπα το υπεδαφος μας. Ολα τα πορνοκαναλα και οι ιδιοκτητες τους θα δικαστουν δημοσια.

Ο κοσμος πρεπει να σκεφτει πολυ καλα οτι ο κινδυνος δεν προερχεται απο το εμβολιο, αλλα απο αυτους που το επιβαλλουν και αυτο ειναι γεγονος αποδειξιμο. Το δευτερον ειναι οτι αυτη η γελειοτης δεν ειναι Δημοκρατια. Ειναι απλα μια στυγνη δικτακτορια που εκφοβιζει, εκμεταλλευεται τον λαο και τον οδηγει στην εξαφανιση. Δεν μπορει μια βρωμοτης(ΚΟΥλή) με εναν ανωμαλο διεφθαρμενο περιγυρο να ελεγχουν τα παντα, απο δικαστες μεχρι παπαδες. Να περναν νομοσχεδια τα οποια νομιμοποιουν τις παρανομιες τους και πληρωνονται γι αυτο. Οσο για το Σαπιο πτωμα, πρεπει να υπαρχει μετρο για ποσους Λακεδες χρειαζεται για να το πλυνουν και να το βγαλουν εξω για ΠΙΠΙΠΙπι. Δεν μπορει ολη η Αστυνομια να τρεχει για το ΚΟΥρλό.

Κούλη το είδες το φέρετρο του Μίκη;

Εκεί καταλήγουμε όλοι

Η μήπως νομίζεις πως εσύ θα αποτελέσεις εξαίρεση;

Έχεις την εντύπωση πως θα σε μεταχειριστεί διαφορετικά ο Χάρος λόγω ονόματος η επειδή είσαι από “τζάκι”;

Όταν συναντήσεις το Θεό θα πληρώσεις για όλες τις αμαρτίες σου αφορισμένε και προπαντός αμετανόητε αλητάμπουρα

ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

loading...