Πυροσβέστες ΞΕΣΠΟΥΝ για τα εμβόλια: Μας διαλύουν ψυχολογικά – «ΟΧΙ» στην γονιδιακή θεραπεία!!! ΒΙΝΤΕΟ


 Δεν μπορεί να είναι τυχαίο! Διαλύουν τα κρίσιμα επαγγέλματα! Στην Ελλάδα αποδιοργάνωσαν τους ΕΜΑΚ! Οι Γάλλοι συνάδελφοί τους προβαίνουν σε τρομακτικές καταγγελίες

Γάλλοι πυροσβέστες που αντιστέκονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στέλνουν το δικό τους μήνυμα με φόντο πανό που γράφει «Ελευθερία επιλογής».


Όλο και περισσότερος κόσμος αντιδρά!


Αναφέρουν μεταξύ άλλων:


 «Εδώ και 30 χρόνια είμαστε μάχιμοι πυροσβέστες σ’ επαφή με τον πληθυσμό.


Πραγματοποιούμε το έργο μας με ζήλο και αφοσίωση. Σήμερα οι στιγμές είναι κρίσιμες για όλους τους πυροσβέστες της Γαλλίας.


Έχουμε την Δαμόκλειο σπάθη πάνω απ’ τα κεφάλια μας.


Στις 15 Σεπτεμβρίου, αν δεν έχουμε ολοκληρώσει το σχήμα εμβολιασμού μας, θα μπούμε σε αναστολή, θα χάσουμε τη δουλειά μας και τους μισθούς μας μαζί μ’ όλες τις συνέπειες που αυτό επιφέρει.


Τις δόσεις, τις σπουδές των παιδιών, το φαγητό μας εν ολίγοις.


Παρατηρούμε ότι η ψυχολογική υγεία των συναδέλφων μας που είναι όπως εμείς γίνεται επικίνδυνη για τους ίδιους και τους συναδέλφους τους εν ώρα εμπλοκής. Αυτό είναι ένα επάγγελμα όπου πρέπει να ‘σαι ακλόνητος ψυχολογικά κι εκεί βρισκόμαστε σε πραγματικό κίνδυνο.


Γνωρίζετε όλοι πως αυτό το εμβόλιο είναι μια πειραματική δοκιμή κι ό,τι θα σας χορηγήσουν κι άλλες δόσεις. Αρνούμαστε αυτόν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αντιδράστε για την ελευθερία».


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :