Τον συλλαβατε τον Κυριο Προτοσαλτε ;;;; Κυριε εισαγγελεα ;;;;;; Διεγερση προς ανυπακοη στην τηλεοραση !!!!! Και δεν ειναι μεσα ;;;

 Οι συνταξιουχοι πληρωνουν φορους και εισφορες στο κρατος , το ιδιο και οσοι θελουν να βγουν στην συνταξη , ολοι δηλαδη οι εργαζομενοι που εχουν στοχο μια συνταξουλα να ξεκουραστουν πληρωνουν μηνα μηνα αυτο το….ας πουμε κρατος να συνεχιζει …ειτε τα τρωει , ειτε τα σκορπαει , ειτε τα κλεβουν ..αυτο το κρατος τα παιρνει απο ολους τους εγαζομενους !

Οταν ενας πολιτης ,συνταξιουχος η με στοχο την συνταξη ακουει τον κυριο προτοσαλτε και της δηλωσεις του ειναι λογικο να σκεφθει ενα πραγμα πλεον μονο …δεν σας πληρωνω αλλο κυριοι …αν μου παρετε η λετε οτι θα μου παρετε η σκεφτεσαι να μου παρετε τα νομιμα δικαιωματα μου ..το μονο οπλο που εχω ειναι να μην σας ξαναπληρωσω !

Οι προταση λοιπον του προτοσαλτε ..που την λεει στην τηλεοραση σε εκατομμυρια Ελληνες δεν ειναι μια απειλη για να τους οδηγησει σε εμβολιασμο ..(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) Αλλα ειναι μια κινηση για διεγερση προς ανυπακοη !… Γιατι δεν ειναι σημερα στο κρατητηριο ο Προτοσαλτε; ..

Ψυχολογικη βια , απειλη , και διεγερση προς ανυπακοη των ηδη υπαρχοντων νομων και απο την μερια του κρατους αλλα και απο την μερικα των θυματων αν αποφασισουν να αμυνθουν σε ολη αυτη την γελειοτητα του σημερα !

Σε αυτο τον γελειο θιασο συμμετοχη απο οτι βλεπω εχει και η δικαιοσυνη … γιατι δεν ειναι δυνατον να κυνηγατε μπλοκακια για διεγερση και οχι τα καναλακια που παιρνουν εκατομμυρια να ειναι το δεκανικη του μισθου σας !!>Γιατι αυτο συμβαινει σημερα …ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ , ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΣΑΝ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΠΕΟΘΥΛΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !Αν τα καναλια δεν υποστηριξουν το εγκλημα της κυβερνησης που γονατιστοι υπηρετειτε θα χασετε την θεσουλα ..και για να ριχνετε σταχτη στα ματια του λαου βγαλατε να πειτε οτι θα Κυνηγησει ο εισαγγελεας της ψευδεις ειδησεις και την διεγερση .. και βρηκατε μερικες ξενες σελιδες και ενα ελληνικο μπλοκ να δειξετε το εργο σας ;;;!!!.. Ηλιθιοι κοιμισμενοι και υπνωτιστες της Ελληνικης φυλης στηριζεστε στην επιφανεια πληροφοριας για να παρασυρεται στο θανατο αθωους ανθρωπους …στηριζεστε στην επιφανεια της πληροφοριας να παρασυρεται νεους ανθρωπους στην καταστροφη τους ! ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΑΓΓΙΞΑΤΕ ΞΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙS ΕΙΔΗΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;…Γιατι απλα ειστε ολοι προσκυνημενοι .. και συνηθως οι προσκυνημενοι πανε για τσεκουρι στην ιστορια της Ελλαδας ..συνεχιστε τον βηματισμο για τον κυκλο της ιστοριας λοιπον !

Stranger..

 https://katohika.gr/

loading...