Νέα ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ γιατρού για τα εμβόλια! Τα μισά να ισχύουν θα τους κυνηγήσει ο κόσμος – ΒΙΝΤΕΟ

Και οι αποκαλύψεις για τα εμβόλια συνεχίζονται!

Ο παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, Dr. Ryan Cole, είναι ιδιοκτήτης ανεξάρτητου ιατρικού εργαστηρίου στο Αϊντάχο.

Είναι περιττό να πούμε πως και αυτός έχει χαρακτηριστεί ΗΟΑΧ, ωστόσο παρατίθενται δημοσιογραφικά τα λεγόμενά του, καθώς ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει και την άλλη ιατρική γνωμάτευση, πέραν αυτής των κρατικών ιατρών που εμφανίζονται, καθημερινά, στα ΜΜΕ.

Ισχυρίζεται πως στο εργαστήριό του παρατηρεί, μετά από εμβόλια, μείωση των κυτταροτοξικών Τ-λεμφοκυττάρων που είναι απαραίτητα για το σώμα.

Αυτό το είχε αναφέρει και στην Σύνοδο της Λευκής Ποδιάς 
Σε άλλη του παρέμβαση αναφέρει πως η απώλεια κυτταροτοξικών Τ-λεμφοκυττάρων είναι σχεδόν σαν ένας ανάστροφος HIV.

Λέει μεταξύ άλλων:

«Στον HIV, χάνετε τα βοηθητικά Τ-λεμφοκύτταρά σας, τα CD4 Τ-λεμφοκύτταρά σας. Σ’ αυτόν τον ιό, μετά το εμβόλιο, αυτό που βλέπουμε είναι μια πτώση των κυτταροτοξικών Τ-λεμφοκυττάρων σας, των CD8 Τ-λεμφοκυττάρων σας.

Και τι κάνουν τα κύτταρα CD8; Διατηρούν όλους τους άλλους ιούς υπό έλεγχο. Τι βλέπω στο εργαστήριο; Βλέπω μια αύξηση των ιών της οικογένειας του έρπητα, βλέπω έρπη, βλέπω έρπητα ζωστήρα, βλέπω λοιμώδη μονοπυρήνωση, βλέπω μια τεράστια αύξηση στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) στις βιοψίες του τραχήλου της μήτρας στα τεστ παπ στις γυναίκες….

Επιπροσθέτως, υπάρχει ένα μικρό λοιμώδες εξόγκωμα που κολλάνε τα παιδιά το οποίο ονομάζεται μολυσματική τέρμινθος. Τι χρειάζεστε για να το έχετε αυτό υπό έλεγχο; Χρειάζεστε CD8 κυτταροτοξικά Τ-λεμφοκύτταρα….

Τώρα το πιο ανησυχητικό απ’ όλα είναι ότι υπάρχει ένα μοτίβο αυτών των τύπων των κυττάρων του ανοσοποιητικού στο σώμα που διατηρεί τον καρκίνο υπό έλεγχο.

Λοιπόν από την 1η Ιανουαρίου στο εργαστήριο έχω δει 20 φορές αύξηση των καρκίνων του ενδομητρίου σε σχέση μ’ αυτό που βλέπω σε ετήσια βάση. 20 φορές αύξηση!!!!!

Θεέ μου, δεν έχω ξαναδεί τόσους πολλούς καρκίνους του ενδομητρίου ποτέ πριν!!!!! Βλέπω διηθητικά μελανώματα σε νεότερους ασθενείς!!!!!!

Κανονικά τα εντοπίζουμε νωρίς και είναι λεπτά (επιφανειακά) μελανώματα. Βλέπω τα παχιά μελανώματα (σε βαθύτερα στρώματα) να εκτοξεύονται τον τελευταίο μήνα ή δύο!!!!!».

loading...