Κίνα καλεί Πούτιν!!! «Συναγερμός» σε Πεκίνο και Μόσχα για να αποφευχθεί ΚΡΑΧ και ΧΑΟΣ – Ραγδαίες εξελίξεις!

«Γονατίζει» ο Δράκος και ζητά την άμεση συνδρομή της «Αρκούδας»

Τα πράγματα στην Κίνα δείχνουν να σοβαρεύουν, με το Πεκίνο, προκειμένου να γλυτώσει το κραχ, να φέρεται να ζητά βοήθεια από τον Πούτιν!

Συγκεκριμένα, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενέργειας της Ρωσίας καλείται να εντείνει τις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας στην Κίνα μετά τι πολυήμερες διακοπές στο ρεύμα που προκάλεσαν χάος στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, εξαιτίας της εφαρμογής της πράσινης πολιτικής της Ατζέντας 2030

Την Τετάρτη, ο ενεργειακός όμιλος Inter RAO αποκάλυψε ότι είχε λάβει αίτημα από τις αρχές της χώρας της Ανατολικής Ασίας να βοηθήσουν στην ανακούφιση του εθνικού του δικτύου. Ενώ δεν έχουν δοθεί ακόμη λεπτομέρειες για την δυνητική συμφωνία, εννοείται ότι η εταιρεία, η οποία έχει το μονοπώλιο στις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας, εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει σημαντικά την τάση. ΟΠΩΣ ΑΝΤΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.

Περισσότερες από 20 κινεζικές επαρχίες έχουν πληγεί από διακοπή ρεύματος και προβλήματα εφοδιασμού, με τους καταστηματάρχες να ασκούν τις δραστηριότητές τους υπό το φως των κεριών. Ορισμένα εργοστάσια που τροφοδοτούν την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου έχουν κατεβάσει ρολά ή τους έχουν πει να εργάζονται με μειωμένο ωράριο, προκειμένου να αποφύγουν την πίεση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Κίνα, η οποία βασίζεται στον άνθρακα για να παράγει περισσότερο από το ήμισυ της ενέργειας της, σημείωσε πτώση των αποθεμάτων, με το South China Morning Post να αναφέρει ότι οι προμήθειες είναι προς το παρόν επαρκείς για να διατηρήσουν τα φώτα αναμμένα για λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες και ως εκ τούτου έγινε έκκληση στην Ρωσία του Πούτιν.

Η κρίση ισχύος της Κίνας προκλήθηκε από τις περιορισμένες προμήθειες άνθρακα και τα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών, προκαλώντας συρρίκνωση της βαριάς βιομηχανίας σε διάφορες περιοχές.

Η Κίνα δεσμεύτηκε, στο πλαίσιο της οδηγίας της Ατζέντας 2030, να μειώσει την ενεργειακή ένταση κατά περίπου 3% το 2021 για να επιτύχει τους… κλιματικούς της στόχους και οι επαρχιακές αρχές έχουν επιταχύνει την επιβολή των περιορισμών των εκπομπών τους τελευταίους μήνες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι υψηλότερες τιμές άνθρακα και οι περιορισμένες προμήθειες, σε μια χώρα που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ενέργεια από άνθρακα για τις ενεργειακές της προμήθειες, να επιφέρουν έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας!

Η εν λόγω περιβαλλοντική οδηγία αποσκοπεί δήθεν στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης με τον καθορισμό οριακών τιμών εκπομπών για μεσαίου μεγέθους μονάδες καύσης, ωστόσο, αν εφαρμοστεί, παντού, θα επιφέρει ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ και παγκόσμιο κραχ, άρα μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας για Μεγάλη Επανεκκίνηση και επιβολή διεθνιστικού πολιτεύματος με πρόσχημα την διαχείρισης της παγκόσμιας κρίσης, η οποία μοιάζει, εκ των πραγμάτων, προσχεδιασμένη! Άλλωστε και η χώρα μας έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει τις περιβόητες πράσινες πολιτικές, οι οποίες, στην παρούσα φάση, βυθίζουν τον κινεζικό «ΓΙΓΑΝΤΑ» στην κρίση.

loading...