Οι εμβολιασμένοι δε θα μπορούν να δίνουν αίμα πλάσμα ανακοίνωσε ο ερυθρός Σταύρος των ΗΠΑ ο οποίος και δε θα δέχεται αίμα εμβολιασμένων , λόγω της τοξικότητας που εχει απο την ακίδα κ τα μέταλλα που περιέχει

Εάν κάνατε ένα «εμβόλιο» για τον κοροναϊό Wuhan (Covid-19), ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός δεν θα δεχτεί δωρεές πλάσματος αίματος από εσάς λόγω των εγγενών ζητημάτων τοξικότητας που προκαλεί η ένεση.

Όπως αποδεικνύεται, το ανάρρωστο πλάσμα πρέπει να συλλέγεται μόνο από τους μη εμβολιασμένους που έχουν καθαρό αίμα που δεν έχει μολυνθεί με θανατηφόρες πρωτεΐνες και άλλες χημικές ουσίες που απειλούν να σκοτώσουν εκείνους που λαμβάνουν μεταγγίσεις αίματος.

Χάρη στο “Operation Warp Speed”, υπάρχει τώρα μια τεράστια έλλειψη καθαρού αίματος στις Ηνωμένες Πολιτείες που δεν έχει μολυνθεί με γενετικές τροποποιήσεις και άλλες ζημιές. Ο μαζικός εμβολιασμός, με άλλα λόγια, σκοτώνει ουσιαστικά ανθρώπους που χρειάζονται απεγνωσμένα μη εμβολιασμένο αίμα αλλά δεν μπορούν να το βρουν.

Ένα τώρα αρχειοθετημένο έγγραφο από τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό εξηγεί ότι όποιος κάνει «οποιοδήποτε τύπο εμβολίου COVID» δεν «δικαιούται να δωρίσει ανάρρωση πλάσματος» λόγω των σοβαρών κινδύνων που ενέχει.

«Μια από τις απαιτήσεις του Ερυθρού Σταυρού για πλάσμα από τακτικές αιμοδοσίες και αιμοπετάλια που είναι θετικές για υψηλά επίπεδα αντισωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν ως ανάρρωση πλάσματος είναι ότι πρέπει να προέρχεται από δότη που δεν έχει λάβει εμβόλιο COVID-19», έγγραφο εξηγεί.

Επιστημονικά μιλώντας, είναι ζωτικής σημασίας για όσους λαμβάνουν αίμα δότη να έχουν επαρκή αντισώματα που σχετίζονται άμεσα με το δικό τους ανοσοποιητικό σύστημα. Το λερωμένο αίμα από εμβολιασμένα άτομα δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

«Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι τα αντισώματα που συλλέγονται από δωρητές έχουν επαρκή αντισώματα που σχετίζονται άμεσα με την ανοσολογική τους αντίδραση σε λοίμωξη COVID-19 και όχι μόνο με το εμβόλιο, καθώς αντισώματα από λοίμωξη και αντισώματα από εμβόλιο δεν είναι τα ίδια».
Ο Ερυθρός Σταυρός διακόπτει πλήρως το πρόγραμμα ανάρρωσης πλάσματος μετά την αλλαγή του κανόνα του FDA

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προφανώς σκέφτεται διαφορετικά για το εμβολιασμένο αίμα.

Ένα νέο έγγραφο στον ιστότοπο του Ερυθρού Σταυρού εξηγεί τώρα ότι επειδή ο FDA «επιτρέπει σε άτομα που έχουν λάβει ένα εμβόλιο COVID-19 να δωρίσουν αφιερωμένο πλάσμα ανάρρωσης COVID-19», ο Ερυθρός Σταυρός αποφάσισε να διακόψει εντελώς το αναρρωτικό πρόγραμμα δωρεάς πλάσματος.

«Ο FDA επιτρέπει σε άτομα που έχουν λάβει ένα εμβόλιο COVID-19 να δωρίσουν ειδικό αναρρωτικό πλάσμα COVID-19 εντός έξι μηνών από τη μόλυνσή τους από τον ιό, με βάση τα δεδομένα ότι τα αντισώματα από φυσική μόλυνση μπορεί να μειωθούν μετά από έξι μήνες, ωστόσο, ο Ερυθρός Σταυρός διακόψαμε το πρόγραμμα συλλογής πλάσματος σε ανάρρωση », εξηγεί το νέο έγγραφο.

Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι ο Ερυθρός Σταυρός δεν αισθάνεται άνετα να συνεχίζει να συλλέγει και να χορηγεί ανάρρωση πλάσματος από άτομα που έκαναν το τρύπημα, παρόλο που ο FDA ισχυρίζεται ότι αυτό είναι απολύτως ασφαλές.

Αυτό το είδος πραγμάτων είναι ισοδύναμο για το μάθημα για τον FDA, το οποίο σπάνια προωθεί πολιτικές που ωφελούν τα πραγματικά ανθρώπινα όντα. Η εταιρεία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επέκταση της Big Pharma που κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσει τα κέρδη στη ροή – ακόμη και σε βάρος της ανθρώπινης ζωής.

«Τα αντισώματα που παράγονται φυσικά από τη μόλυνση από covid λειτουργούν πραγματικά», έγραψε ένας σχολιαστής στο Citizen Free Press .

«Τα αντισώματα που παράγονται τεχνητά από τα εμβόλια covid δεν λειτουργούν τόσο καλά και στην πραγματικότητα εξαφανίζουν τα φυσικά αντισώματα covid. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν ολοένα και περισσότερο σημαντικά με τον covid ».

Ένας άλλος σχολιαστής έγραψε ότι ο Ερυθρός Σταυρός αρνείται ότι δεν δέχεται ανάρρωση πλάσματος από εμβολιασμένα άτομα, παρόλο που το έγγραφο στον ιστότοπό του ισχυρίζεται διαφορετικά.

“Ο FDA λέει ότι μπορείτε να δώσετε ανάρρωση πλάσματος εντός έξι μηνών από τη μόλυνση, ακόμη και αν έχετε εμβολιαστεί”, έγραψε αυτό το άτομο, αποκαλώντας το “νόμιμο ψέμα”.

“Αλλά οι οδηγίες του Ερυθρού Σταυρού τους απαγορεύουν να χρησιμοποιούν ανάρρωση πλάσματος εάν το άτομο έχει εμβολιαστεί.”

Τα τελευταία νέα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ενέσεις κινεζικού ιού μολύνουν το αίμα ενός ατόμου μπορούν να βρεθούν στο ChemicalViolence.com .

Οι πηγές αυτού του άρθρου περιλαμβάνουν:

CitizenFreePress.com

Archive.org

RedCrossBlood.org


loading...