Δηλαδη γινεστε δερβεναγαδες στους φόβους μας και αν δεν φοβηθούμε προς στη σωστη κατεύθυνση ,μας τιμωρείτε με πεινα , αποκλεισμό και ανέχεια!

Με τις διωξεις ανεμβολιαστων,τις αναστολες εργασιας,τις συκοφαντιες εναντιον μας….μας εχεται αφαιρεσει δικτακτορικα την ανθρωπινη μας ροπη στο ΦΟΒΟ!!

Ενω εσεις οι ιδιοι μεσα απ τα καλομπουκωμενα τρομοκαναλα σας,θελετε να πετυχετε τον φοβο του λαου που θα οδηγησει ομως,μονο στον εμβολιασμο και οχι στον αντιεμβολιασμο!

Δηλαδη γινεστε δερβεναγαδες στους φοβους μας και αν δεν φοβηθουμε προς στη σωστη κατευθυνση,μας τιμωρειτε με πεινα,αποκλεισμο και ανεχεια!

Ποιος μπορει να κανονησει αν καποιος φοβατε ποιο πολυ τις αραχνες απ οτι τον λυκο?

Ποιο πολυ το πλοιο απ οτι το αεροπλανο?

Ποιος τιμωρει αυτους που λενε οτι φοβαμε να παω στρατο!

Φοβαμε την κλεισουρα,φοβαμε τα οπλα,φοβαμε την σκοπια….εκει ομως δεν μας τιμωρειτε!

Απλα βγαλατε τα γνωστα ΓΙΩΤΑ και στο Ι5 παιρνεις απολυτηριο ακαταληλοτητας!

Δεν μας τιμωρειτε αν φυγουμε με Ι5,ουτε μας αφαιρειτε το δικαιωμα στην εργασια…,κατανοητε τους φοβους μας,το αγχος μας και μας δινεται δημοκρατικη διεξοδο!

Ο ΦΟΒΟΣ δεν μπορει ουτε να βαφει μαυρος,ουτε μπλε,ουτε κοκκινος….ο φοβος δεν μας χτυπαει την πορτα και μπαινει μεσα μας ακαλεστος και καποιες φορες ριζωνει!

Γιατι μας στερειτε εκβιαστηκα και καταναγκαστηκα τη ανθρωπινη μας ροπη στο φοβο?

Ποιοι ειστε επιτελους?

Γνωριζετε μεσα σε καθε ανθρωπο τι πολεμος γινεται με τους φοβους και τα αγχοι?

Πως βγαζετε νομους οι οποιοι τσουβαλιαζουν ολους τους ανθρωπους και βαζετε πχ ταμπελες οπως ΑΡΝΗΤΗΣ,ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ..??

Δεν ειμαστε αρνητες,φοβισμενοι ειμαστε και πως να μην ειμαστε φοβισμενοι οταν μας κυβερνουν τα φυντανια του Κομη Δρακουλα,με μια ισχυρη δοση απ τα ορφανα του Παρατζαφερη????

Θελουμε να μας αφησετε να φοβομαστε,οτι ειναι αυτο που φοβιζει τον καθενα,ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Τον φοβο δεν τον οριζω εγω,αλλα ο φοβος μας οριζει!!

Και τα εμβολια αυτα,απ οτι ακουμε και διαβαζουμε,μονο καθησυχαστικα των φοβων μας δεν ειναι!!

Γ.Ν
loading...