Γιώργος Τράγκας: Η Ιατρική όταν ασκείται με βούρδουλα μοιάζει με εκείνη του Γιόζεφ Μένγκελε

Αυτό που βλέπουμε κι ακούμε να συμβαίνει, γυρίζει τον άνθρωπο στα πρώτα στάδια της εξέλιξής του. Υγεία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ελευθερία με διαχωρισμούς τύπου Άπαρτχαϊντ, “καθαρών” και “ακάθαρτων”. Υγεία δεν υπάρχει χωρίς Εργασία, Πολιτισμό και Δικαιοσύνη. Η ανθρώπινη κανονικότητα και η φυσιολογική ζωή, όταν παραβιάζονται, η φύση εκδικείται τον θύτη – βιαστή. Η Ιατρική δεν μπορεί να φοβίζει, να τρομοκρατεί, να εκβιάζει και να απειλεί τους ανθρώπους με τιμωρία. 

Δεν υπάρχει εφαρμογή της Ιατρικής με μαστίγιο, με βούρδουλα. Δεν μπορεί η λευκή μπλούζα να υπηρετεί τον καταναγκασμό και την τιμωρία. Η Ιατρική, δεν βλάπτει ποτέ και δεν διαιρεί τους ανθρώπους σε κατηγορίες, Δεν λειτουργεί όπως τα τάγματα των ναζί, δεν καίει βιβλία, δεν σημαδεύει τις πόρτες των Εβραίων, δεν συμμετέχει σε πειράματα στο Νταχάου και το Άουσβιτς και δεν μαρκάρει τους ανεμβολίαστους, όπως η Γκεστάπο και τα SS τους Εβραίους, που οδηγούσαν και επιβίβαζαν στα τρένα, με τελικό προορισμό τα κρεματόρια. 

Η Ιατρική δεν λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα της πολιτικής. Οι γιατροί πρέπει να τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη και τη λευκή μπλούζα. Αποστολή τους είναι, να περιθάλπουν, να παρηγορούν και να θεραπεύουν και όχι να εκβιάζουν. Πρέπει να σέβονται την ανθρώπινη ζωή και όχι να εξυπηρετούν τα κέρδη των πολυεθνικών ή τις σκοπιμότητες των πολιτικών. Πρέπει να υπηρετούν και να προστατεύουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Οι έχοντες δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, απαγορεύεται να συμμετέχουν σε επιχειρήσεις ολοκληρωτισμού. Είναι εγκληματίες όσοι συμμετέχουν σε παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης και της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για συναινετικό εμβολιασμό. 

Όσοι επιμένουν σε ιατρικές πράξεις άνευ συναίνεσης ή παίρνουν μέρος σε ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον ανθρώπων που επιλέγουν να μην κάνουν το εμβόλιο, δεν διαφέρουν σε τίποτα από εκείνους που έκαναν πειράματα στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Παραβιάζουν την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και όλες τις Διεθνείς Συνθήκες. Είναι επίορκοι και κάποια στιγμή θα μετανιώσουν πικρά για τις πράξεις τους εναντίον του κοινωνικού συνόλου. 

Υγεία χωρίς ελευθερία και αξιοπρέπεια δεν υφίσταται. Όσοι ασκούν την Ιατρική με μαστίγιο, αυτοακυρώνονται ως ιερείς του Ιπποκράτη και του Ασκληπιού και σίγουρα θα τύχουν της κοινωνικής καταδίκης και αποστροφής.   

loading...